Ինչպե՞ս պատրաստել ծիրանի արքայական մուրաբա

Դիտումներ 911
Ինչպե՞ս պատրաստել ծիրանի արքայական մուրաբա

 Բաղադրամասեր ՝ 

1  կգ ծիրանին ՝ 

1 կգ շաքարավազ,

2 բաժակ ջուր

 
Պատրաստման եղանակը ՝ 

Վերցնում ենք ծիրանի ոչ շատ հասած պտուղները, մաքրում ենք կեղևը, հանում կորիզը հասած կողմից:

 Եռացող շաաքարաջրի մեջ լցնել ծիրանը, մի քիչ եփել և թողնել որ սառի, երկրորդ օրը շարունակել եփել:

Վերջում լցնել մի քիչ կիտրոնի աղ, որպեսզի չշաքարակալի: 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը