Ինչպե՞ս պահածոյացնել լոլիկը. Ներկայացնում ենք ամենահամեղ և հեշտ բաղադրատոմսը

Դիտումներ 200
Ինչպե՞ս պահածոյացնել լոլիկը. Ներկայացնում ենք ամենահամեղ և հեշտ բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ լոլիկին ՝

  • 200 գ քացախ,

  • 200 գ ջուր,

  • 40 գ աղ,

  • 5 գ դարչին,

  • 3 հատիկ սև պղպեղ,

  • 5 հատիկ բուրավետ պղպեղ,

  • 3 դափնու տերև

Պատրաստման եղանակը

  • Թթվաջուր պատրաստելու համար գինու քացախը նոսրացնում են եռացրած և պաղեցրած ջրով, ավելացնում են աղ, շաքար, դարչին, մեխակ և այլ ամոքանք, եռացնում և պաղեցնում են։

  • Եթե 3 օրվա ընթացքում թթվաջուրը պղտորվի, ապա այդ ջուրը պետք է թափել, եռացնել պաղեցնել և նորից լցնել բանկայի մեջ։

  • Ոչ-մեծ պոմիդորները լվանալ, բանկայում դարսել և վրան թթվաջուր լցնել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը