Ինչ տեղի կունենա, եթե սխտորը դնենք լեզվի տակ, ընդամենը 10 րոպեով․ Կվերանան մի շարք առողջական խնդիրներ
Սխտորն ամենաառողջարար բույսերից մեկն է: Այն օգտագործում են ուտեստները համեմելու համար, սակայն խոհանոցում օգտագործելուց զատ, այն նաև չափազանց առողջարար հատկություններ ունի:
Սխտորը համարվում է ամենաուժեղ ներգործություն ունեցող սննդամթերքներից մեկը, որը այլընտրանքային բժշկության մեջ օգնում է ազատել մարմինը թույներից:
Բժշկության այս ոլորտի փորձագետները պնդում են սխտորի ուժեղ ներգործության մասին, որը օգնում է ազատվել մակաբույծներից և ճիճուներից , ինչպես նաև կանխարգելում է այնպիսի հիվանդություններ, ինչպիսիք են բծավոր տիֆը, շաքարախտը, ընկճախտը և քաղցկեղի որոշ տեսակները:
Այն մարդիկ ովքեր սխտորից ալերգիա ունեն պետք է հաշվի առնեն երկու շատ կարևոր փաստեր. չպետք է ուտել սխտորը հում վիճակում և մաշկի հանկարծակի ցանի առաջացման, ջերմության բարձրացման կամ գլխացավի դեպքում պետք է անհապաղ դադարեցնել դրա օգտագործումը:
Ինչ տեղի կունենա, եթե սխտորը դնենք լեզվի տակ
- Սխտորը գրգռում է ախորժակը
- Մաքրում է արյունը
- Պաշտպանում է հարբուխից և այլ հիվանդություններից
- Օգտակար է սակավարյունության դեպքում
- Բուժում է քրոնիկ բրոնխիտը
- Օգնում է երիկամների և միզապարկի հիվանդությունների դեպքում
- Մաքրում է մաշկը