Իմունիտետի ամրապնդում. 6 մթերք 100% արդյունքի համար:
Ձեր իմունիտետը ուժեղ կլինի, եթե օգտագործեք այս ապրանքները:
Իմունային համակարգը պաշտպանում է մեր մարմինը վարակներից և հիվանդություն առաջացնող այլ գործոններից:
Մենք ձեզ առաջարկում ենք 5 մթերք, որոնք շատ օգտակար են իմունային համակարգի ամրապնդման համար։ Արդյունքում դա մեզ կօգնի խուսափել բազմաթիվ առողջական խնդիրներից։
1. Մեղվի մեղր
Պարունակում է բազմաթիվ հակաօքսիդանտներ, որոնք պայքարում են բակտերիաների դեմ, որոնք առաջացնում են ականջի ինֆեկցիա, կոկորդի ցավ, հազ և օգնում են կանխարգելել գրիպը: Եվ ամեն ինչ, քանի որ այն ունի բազմաթիվ բուժիչ նյութեր, որոնք ունեն հզոր հակաբակտերիալ հատկություններ:
Մեղրը հիանալի խթանիչ է, որը թեթևացնում է բազմաթիվ հիվանդությունների ախտանիշները և նաև օգնում է մեզ կանխել այնպիսի հիվանդությունները, ինչպիսին է քաղցկեղը:
2. Բրոկկոլի
Բրոկկոլին այն բուսական մթերքներից է, որն օգնում է մեզ ուժեղացնել իմունային համակարգը: Եվ նաև այն պարունակում է մեծ քանակությամբ C և E վիտամիններ և պաշտպանում է մեզ վարակներից և բազմաթիվ հիվանդություններից։
Բրոկկոլին պետք է հում ուտել, քանի որ արդյունքում առավելագույն օգուտ կստանաք։ Եթե նախընտրում եք եփած բանջարեղենը, ապա այն չպետք է շատ երկար եփվի։ Այն պետք է լինի «al dente», որպեսզի եփելուց հետո պահպանի իր հատկությունները։
3. Կոճապղպեղ և ծովաբողկ
Դրանք չեն կարող բացակայել այս ցանկից, քանի որ դրանք ամենահզոր գործիքներն են։
Կարելի է ասել, որ սա կախարդական մթերք է, որն օգնում է նվազեցնել վատ խոլեստերինը, սրտխառնոցը, արյան բարձր ճնշումը, ինչպես նաև խթանում է արյան շրջանառությունը։
Ցուրտ եղանակին այն մթերք է, որը մեզ պաշտպանում է նաև մրսածությունից և գրիպից։ Եվ ջերմության մեջ մանրէներից և մակաբույծներից:
4. Ցիտրուսներ.
Այս մրգերը շատ օգտակար են իմունային համակարգի ամրապնդման համար, իսկ վիտամին C-ի բարձր պարունակությունը հնարավորինս առողջարար է դարձնում դրանք։
Ֆոլաթթուն նաև օգնում է նվազեցնել հոմոցիստեինի մակարդակը, ինչը մեծացնում է սրտանոթային հիվանդությունների ռիսկը։
Նրանք օգնում են կանխել քաղցկեղը, ինչպես նաև շատ այլ հիվանդություններ:
5. Թուզ
Բազմաթիվ հակաօքսիդանտներ պարունակելուց բացի, այն պարունակում է մագնեզիում և կալիում: Արդյունքում՝ այն օգնում է կարգավորել մեր արյան pH-ը, ինչը շատ կարևոր և հիմնարար է մեր իմունային համակարգի ամրապնդման համար։
Թուզ ուտելը նվազեցնում է պաթոգեններով վարակվելու հավանականությունը, որոնք կարող են տարբեր հիվանդություններ առաջացնել: Նրանք նաև հարուստ են բջջանյութով, որն օգնում է նվազեցնել արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակը, այդ իսկ պատճառով խորհուրդ է տրվում նաև կանխել շաքարախտի առաջացումը: