Իմունիտետի ամրապնդում. 6 մթերք 100% արդյունքի համար:

Դիտումներ 626

Իմունիտետի ամրապնդում. 6 մթերք 100% արդյունքի համար:

Ձեր իմունիտետը ուժեղ կլինի, եթե օգտագործեք այս ապրանքները:

Իմունային համակարգը պաշտպանում է մեր մարմինը վարակներից և հիվանդություն առաջացնող այլ գործոններից:

Մենք ձեզ առաջարկում ենք 5 մթերք, որոնք շատ օգտակար են իմունային համակարգի ամրապնդման համար։ Արդյունքում դա մեզ կօգնի խուսափել բազմաթիվ առողջական խնդիրներից։

1. Մեղվի մեղր

Պարունակում է բազմաթիվ հակաօքսիդանտներ, որոնք պայքարում են բակտերիաների դեմ, որոնք առաջացնում են ականջի ինֆեկցիա, կոկորդի ցավ, հազ և օգնում են կանխարգելել գրիպը: Եվ ամեն ինչ, քանի որ այն ունի բազմաթիվ բուժիչ նյութեր, որոնք ունեն հզոր հակաբակտերիալ հատկություններ:

Մեղրը հիանալի խթանիչ է, որը թեթևացնում է բազմաթիվ հիվանդությունների ախտանիշները և նաև օգնում է մեզ կանխել այնպիսի հիվանդությունները, ինչպիսին է քաղցկեղը:

2. Բրոկկոլի

Բրոկկոլին այն բուսական մթերքներից է, որն օգնում է մեզ ուժեղացնել իմունային համակարգը: Եվ նաև այն պարունակում է մեծ քանակությամբ C և E վիտամիններ և պաշտպանում է մեզ վարակներից և բազմաթիվ հիվանդություններից։

Բրոկկոլին պետք է հում ուտել, քանի որ արդյունքում առավելագույն օգուտ կստանաք։ Եթե ​​նախընտրում եք եփած բանջարեղենը, ապա այն չպետք է շատ երկար եփվի։ Այն պետք է լինի «al dente», որպեսզի եփելուց հետո պահպանի իր հատկությունները։



3. Կոճապղպեղ և ծովաբողկ

Դրանք չեն կարող բացակայել այս ցանկից, քանի որ դրանք ամենահզոր գործիքներն են։

Կարելի է ասել, որ սա կախարդական մթերք է, որն օգնում է նվազեցնել վատ խոլեստերինը, սրտխառնոցը, արյան բարձր ճնշումը, ինչպես նաև խթանում է արյան շրջանառությունը։

Ցուրտ եղանակին այն մթերք է, որը մեզ պաշտպանում է նաև մրսածությունից և գրիպից։ Եվ ջերմության մեջ մանրէներից և մակաբույծներից:

4. Ցիտրուսներ.

Այս մրգերը շատ օգտակար են իմունային համակարգի ամրապնդման համար, իսկ վիտամին C-ի բարձր պարունակությունը հնարավորինս առողջարար է դարձնում դրանք։

Ֆոլաթթուն նաև օգնում է նվազեցնել հոմոցիստեինի մակարդակը, ինչը մեծացնում է սրտանոթային հիվանդությունների ռիսկը։

Նրանք օգնում են կանխել քաղցկեղը, ինչպես նաև շատ այլ հիվանդություններ:

5. Թուզ 

Բազմաթիվ հակաօքսիդանտներ պարունակելուց բացի, այն պարունակում է մագնեզիում և կալիում: Արդյունքում՝ այն օգնում է կարգավորել մեր արյան pH-ը, ինչը շատ կարևոր և հիմնարար է մեր իմունային համակարգի ամրապնդման համար։

Թուզ ուտելը նվազեցնում է պաթոգեններով վարակվելու հավանականությունը, որոնք կարող են տարբեր հիվանդություններ առաջացնել: Նրանք նաև հարուստ են բջջանյութով, որն օգնում է նվազեցնել արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակը, այդ իսկ պատճառով խորհուրդ է տրվում նաև կանխել շաքարախտի առաջացումը:



Ամենաընթերցվածը