Իմ սիրելի մուրաբան. Ներկայացնում ենք սալորի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 275
Իմ սիրելի մուրաբան. Ներկայացնում ենք սալորի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ ոչ շատ հասած սալորին ՝

  • 1 կգ շաքարավազ,

  • ջուր

Սև սալորի մուրաբա


Պատրաստման եղանակը

  • Շաքարավազն ու կես բաժակ ջուրը եփել և լցնել սալորի վրա, թողնել երկու- երեք ժամ, մինչև հյութ դուրս գա:

  • Դնել կրակին, հասցնել եռման, անջատել և թողնել յոթ-ութ ժամ: Այդ ընթացքում օշարակը կներծծվի մրգի մեջ:

Սև սալորի մուրաբա

  • Նորից եփել մի քանի րոպե եփել, անջատել: Կրկնել մշակման գործողությունը երկու անգամ:

  • Երրորդ անգամ դնել կրակին և եփել, մինչև պատրաստ լինի: Լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել:

Սև սալորի մուրաբա

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը