Իմ հորաքույրը իր տան պատշգամբում աճեցրել է սոխ․ Ահա թե ինչպես․ Այս միջոցը շատ պարզ է


Ոչ ոքի համար գաղտնիք չէ, որ սոխն օժտված է հսկայական քանակության օգտակար տարրերով: Նրանում պարունակվող ֆոսֆորական թթվի շնորհիվ այն ունակ է ոչնչացնել բակտերիաները, մաքրել մաշկը և անգամ արյունը: Այն նաև արդյունավետ կերպով բուժում է վահանաձև գեղձը:
Գլուխ սոխը հանդիսանում է օգտակար նյութերի աղբյուր՝ կախված նրանից, թե ինչպես են այն պատրաստում: Օրինակ, շաքարային դիաբետի ժամանակ խորհուրդ է տրվում ուտել սոխը ջեռոցում եփած վիճակում: Այն իջեցնում և կարգավորում է արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակը:
Իսկ կանաչ սոխը պարունակում է C, B, K, P, H վիտամիններ: Եթե պետք է օրգանիզմը հարստացնեք PP վիտամինով, ապա այդ հարցում ձեզ կօգնի հենց սոխը: Կանաչ սոխի մի կապը օրական պահանջվող ասկորբինաթթվի (C վիտամին) պահանջը կարող է բավարարել:
Սակայն քչերը գիտեն, որ սոխը կարելի է աճեցնել տնային պայմաններում շատ հեշտությամբ։ Իսկ թե ինչպես է դա հարկավոր անել, առաջարկում ենք դիտել տեսանյութում։
