Հզոր ըմպելիք՝ փորկապության, խոլեստերինի, անեմիայի և օստեոպորոզի համար:

Դիտումներ 708

Հզոր ըմպելիք՝ փորկապության, խոլեստերինի, անեմիայի և օստեոպորոզի համար:

Այս համեղ ըմպելիքը հիանալի փոխարինում է կովի կաթին։ Այն շատ հեշտ է պատրաստել և ունի շատ սննդարար նյութեր: Պարզեք, թե ինչպես պատրաստել այն:

Դրա հիմնական առավելություններից մենք առանձնացնում ենք հետևյալը.

1. Այն իդեալական է նրանց համար, ովքեր տառապում են փորկապությամբ ՝ շնորհիվ բջջանյութի բարձր պարունակության։ Արդյունքում՝ այն օգնում է արթնացնել աղիքային ֆլորան և բարելավում է դրա գործունեությունը ողջ օրվա ընթացքում։

2. Օգնում է բարելավել մարսողությունը։ Այն ոչ միայն ավելի դյուրամարս է, քան կենդանական կաթը, այլև ավելի լավ է, քան մյուս բուսական կաթը:

3. Իդեալական է բարձր խոլեստերինի դեմ պայքարելու համար։  Եթե ​​դուք տառապում եք սրտանոթային հիվանդություններից, ապա պետք է ավելացնեք վարսակի կաթի օգտագործումը։ Օգտագործման արդյունքում այն ​​կտրամադրի անհրաժեշտ վիտամիններ՝ ավելորդ տրիգլիցերիդների և վատ խոլեստերինի (LDL) դեմ պայքարելու համար։

4. Այն հարուստ է ամինաթթուներով:  Այն պարունակում է ութ ամինաթթուներ, որոնք ապահովում են մեծ քանակությամբ սպիտակուցներ և էներգիա: Եվ նաև դրանք անհրաժեշտ են մեր օրգանիզմին՝ բջիջների վաղաժամ ծերացումը կանխելու համար։

5. Ապահովում է B խմբի վիտամինների բավարար քանակություն:  Այս տեսակի սննդանյութերը անհրաժեշտ են նյարդային համակարգի պատշաճ գործունեության համար: Արդյունքում, սա այն դարձնում է հիանալի ըմպելիք անհանգստությունից, սթրեսից և այլ պայմաններից տառապող մարդկանց համար:



Վարսակի կաթը տանը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները.

⇒ Վեց ճաշի գդալ վարսակի ալյուր
⇒ մեկ լիտր ջուր
⇒ մեկ ճաշի գդալ մեղր
⇒ դարչին, վանիլ, մշկընկույզ կամ ձեր ընտրած այլ համեմունքներ, գումարած մի պտղունց Հիմալայան աղ

Վարսակի ալյուրի վրա լցնել 200 մլ տաք ջուր և թողնել մոտ 10 րոպե: Լցնել բլենդերի մեջ և լավ հարել։ Այնուհետեւ ավելացնել համեմունքները, մեղրը, մնացած ջուրը եւ մանրակրկիտ խառնել։ Եթե ​​ցանկանում եք, կարող եք քամել ըմպելիքը:

Պահպանեք սառնարանում, կամ ցանկության դեպքում կարող եք սառեցնել սառցաբեկորի մեջ։ Իսկ հետո օգտագործեք սմուզիներ, ինչպես նաև այլ ըմպելիքներ, ինչպիսիք են կակաոն և սուրճը:

Եվ այն կարող եք օգտագործել նաև կովի կաթի փոխարեն տարբեր ուտեստներ և աղանդեր պատրաստելու համար։

Վարսակի կաթը սննդանյութերով հարուստ ըմպելիք է, որն իդեալական է աճող երեխաների համար: Նրա հիմնական սննդային հատկություններն են.

⇒ Ամինաթթուներ.  Թրեոնինը, լեյցինը և իզոլեյցինը հիմնականն են։ Այս բաղադրիչները վարսակի հիմնական առավելություններն են երեխայի աճի համար:

⇒ մանրաթել.  Օգտակար է փորկապության դեմ պայքարելու, աղիները մաքրելու և աղիների շարժման կանոնավորությունը խթանելու համար, ուստի խորհուրդ է տրվում հատկապես տարեցներին։

⇒ երկաթ. Վարսակը բավականաչափ այս հանքանյութ է ապահովում, որպեսզի թթվածինը տեղափոխվի մարմնի յուրաքանչյուր բջիջ: Արդյունքում այն ​​պայքարում է հոգնածության և նույնիսկ անեմիայի դեմ։

⇒Կալցիում.   Այս հանքանյութն անհրաժեշտ է ոսկրային համակարգի ամրապնդման, ինչպես նաև օստեոպորոզի կանխարգելման համար։



Ամենաընթերցվածը