Հզոր հակաուռուցքային ազդեցությամբ աղցանի բաղադրատոմս:

Դիտումներ 635

Հզոր հակաուռուցքային ազդեցությամբ աղցանի բաղադրատոմս:

Քաղցկեղի կանխարգելման և դրա դեմ պայքարելու օրգանիզմի կարողությունը բարձրացնելու համար մենք պետք է օգտագործենք հում ալկալային մթերքներ ՝ լի ֆերմենտներով, սննդանյութերով: Ինչպես նաև հանքանյութեր և պրոբիոտիկներ, որոնք ամրացնում են բջիջները և պահպանում լավ աղիքային ֆլորան։

Դուք կարող եք առավելագույն օգուտ քաղել այս տարրերից, որոնք անհրաժեշտ են քաղցկեղի կանխարգելման, ինչպես նաև թթվային pH-ի վերահսկման համար:

Ձեզ ենք ներկայացնում ամենահզոր հակաքաղցկեղային աղցանի բաղադրատոմսը, որը ներառում է սուպերմթերքներ, որոնք էներգիայի և ալկալայնության աղբյուր են։

Այս աղցանը շատ առողջարար է և համեղ, ինչպես նաև ամեն օր էներգիա կհաղորդի ձեզ։ Պարբերաբար ներառեք այն ձեր սննդակարգում, հատկապես, եթե դուք պայքարում եք քաղցկեղի դեմ:

Աղցանի մեջ կարող եք ավելացնել բաղադրիչները ձեր ցանկությամբ, սակայն աղցանի հիմքը պետք է անփոփոխ մնա։ Ահա լրացուցիչ բաղադրիչներ ընտրելու մի քանի խորհուրդ.

Մի՛ ներառեք որևէ տեսակի միս։
Մի՛ ներառեք ցանկացած տեսակի պանիր
Առանց մրգերի։

Մրգերն ու բանջարեղենը ունեն տարբեր մարսողական հյութեր, և երբ դրանք միասին ուտվում են, կարող են առաջացնել ավելորդ թթվայնություն և մարսողության խանգարում: Բացի այդ, ավելորդ ներքին թթվայնությունը կարող է խանգարել բուժմանը կամ վնասակար լինել:

Սա վերաբերում է նաև լոլիկին և վարունգին։ Ահա թե ինչու լավ է դրանք առանձին ուտել, հատկապես եթե հիվանդ եք։ Հատկապես կարևոր է ուշադրություն դարձնել ապրանքների ճիշտ համադրությանը։

Քաղցկեղի աղցանի բաղադրատոմսը
Ինչպես նշեցինք, այս բաղադրիչների հիման վրա կարող եք ստեղծել ձեր սեփական հակաքաղցկեղային աղցանը.



Ընկույզ, սերմեր և հատիկներ
Մուգ կանաչ տերևավոր բանջարեղեն (օրական ոչ ավելի, քան 10 բաժակ)
Բրոկկոլի (սուլֆորաֆանի լավագույն աղբյուրը, որը նպաստում է լյարդի դետոքսիկացմանը, ինչպես նաև ինդոլ-3-կարբինոլ՝ հակաքաղցկեղային միացություն)
Բրոկկոլիի ծիլեր (խտացված ): սուլֆորաֆան և I3C (օրական ոչ ավելի, քան 4 բաժակ բողբոջ)
ծաղկակաղամբ
Մանուշակագույն կաղամբ (հակաօքսիդանտների աղբյուր)
պրաս
1/2 ավոկադո
Կանաչ, կարմիր և դեղին պղպեղ Մանրացված
կարմիր սոխ
Բողբոջած սիսեռ
կարմիր կամ կանաչ բողբոջած
ցուկկինի ոսպ
լավագույնս արևածաղիկ
Հում նուշ (լավագույնը ծլած)
Թթու կաղամբը հիանալի է մարսողության համար, և աղիների ֆլորան օգտակար բակտերիաներով վերաբնակեցնելը կարևոր է առողջության համար:

Հակաքաղցկեղային աղցանի սոուս
Ձիթապտղի յուղ
2 թեյի գդալ խնձորի քացախ (լավագույնը տնական է)

Եվ նաև ավելացրեք չորս հակաքաղցկեղային համեմունքներ.

մարջորամ
սխտոր
քրքում կամ կարրի փոշի
կայեն պղպեղ



Ամենաընթերցվածը