Հյուսվածքների վերականգնում. Գործընթացը խթանելու լավագույն արտադրանքը
Այս մթերքներն այսօր արժե ավելացնել ձեր սննդակարգում:
Տարբեր պատճառներով մենք կարող ենք կորցնել աճառային հյուսվածքը: Հիմնականում այս գործընթացը հրահրում է մեր ապրելակերպը, ինչպես նաև ամինաթթուներով աղքատ սնունդը։ Նրանք օգնում են մեզ կլանել կալցիումը և արտադրել կոլագեն՝ վնասված հյուսվածքները վերականգնելու համար:
Այստեղից է գալիս առողջ հավասարակշռված դիետայի կարևորությունը, որը պարունակում է աճառի և ոսկորների բնական վերականգնող սննդանյութեր:
Մենք ունենք տարածքներ, որոնք շատ ավելի ենթակա են վնասների: Հատկապես այնպիսին, ինչպիսին ծնկների հոդերն են, մշտական ծանրաբեռնվածության և տարիքի պատճառով:
Աճառը վերականգնվում է, և որոշ մթերքների օգտագործումը կարող է ակտիվացնել այս գործընթացը:
Նմանապես, արթրիտը ազդում է կոճերի, ծնկների, դաստակների, արմունկների և ուսերի աճառների վրա՝ առաջացնելով ցավ և դժվարացնելով շարժումը։
40-ից բարձր տարիքի մարդկանց հատկապես մեծ տոկոսն ունի նման խնդիրներ, ուստի շատ կարևոր է ունենալ համապատասխան սնուցում, որպեսզի աճառային հյուսվածքն արագ վերականգնվի:
Հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել լիզինով հարուստ մթերքներ՝ էական ամինաթթու: Քանի որ մարմինն ի վիճակի չէ ինքնուրույն արտադրել այն։
Ապրանքներ:
Կարմիր միսը, թռչնամիսը և խոզի միսը, ինչպես նաև ձուն լիզինով հարուստ մթերքներ են:
Ձուկ, ինչպիսիք են ձողաձուկը, սարդինան, սաղմոնը և թառը
Յոգուրտն ու պանիրները լիզինով հարուստ են։
Մրգերի և բանջարեղենի մեծ մասը հարուստ է լիզինով: Հատկապես մանգոն, ծիրանը, տանձը, խնձորն ու թուզը։
Լոբին և լոբի բողբոջները նույնպես լիզինի բարձր պարունակության լավ աղբյուրներ են:
Օստեոարտիկուլային հիվանդություններից շատերը օրգանիզմում դեգեներատիվ և բորբոքային պրոցեսների արդյունք են։
Ընկույզ և սերմեր՝ կտավատի սերմեր, քնջութի սերմեր, սոճու ընկույզ և նուշ:
Ամբողջական ձավարեղեն՝ շագանակագույն բրինձ, վարսակ և կորեկ:
Այս մթերքները խորհուրդ է տրվում օգտագործել հնարավորինս հաճախ՝ փոքր քանակությամբ։ Արդյունքում կունենաք առողջ հոդեր, ամուր ոսկորներ և մեծ առողջություն։