Հոնի մուրաբան ես համարում եմ ամենաօգտակարը, ժամանակն է արդեն պատրաստել այն. Կիսվեմ իմ բաղադրատոմսով
Դիտումներ 320
Բաղադրիչներ ՝
1 կգ հոնին ՝
1,5 կգ շաքարավազ,
2 բաժակ ջուր
Պատրաստման եղանակը ՝
Մուրաբայի համար ընտրել խոշոր, հասուն, մուգ կարմիր գույնի պտուղներ և լվանալ:
Պատրաստել օշարակ:
Տաք օշարակը լցնել հոնի վրա և թողնել մեկ օր, որ ներծծվի:
Հոնի հատիկները շերեփով հանել, քաղցր հյութը նորից եփել մոտ քառորդ ժամ:
Նորից հոնի հատիկները լցնել մեջը և թողնել մեկ օր: Երրորդ օրը մուրաբան վերջնական ջերմային մշակման է ենթարկվում:
Եփել այն, մինչև հոնը լրիվ պատրաստ լինի:
Լցնել մաքուր և չոր տարաների մեջ, փակել:
Ամենաընթերցվածը