Հնդկական ընկույզի բացառիկ հատկությունները. Այն կարող է բուժել այն հիվանդությունները, որոնք համարվում են անբուժելի


Հնդկական ընկույզ սննդամթերքը պարունակում է ավելի շատ Ճարպեր քան սննդատեսակների 96 տոկոսը. Հարկ է նշել, որ չնայած նրան, որ կան սննդի տեսակներ (4%) ,որոնք պարունակում են ավելի շատ Ճարպեր, սակայն այս սննդամթերքը ինքնին ավելի հարուստ է ճարպերով քան ցանակացած այլ տարրով: Համանման ձևով այս սննդամթերքը համեմատաբար հարուստ է կալորիականություն, երկաթ, կալիում և մագնեզիում տարրերով:
Այս բոլոր նյութերն ակտիվորեն աշխատում են ձեր առողջության բարելավման համար: Լավացնում են արյունատար անոթների վիճակը, խթանում ուղեղի, մարսողական համակարգի աշխատանքը և ամրապնդում իմունիտետը:
Հնդկական ընկույզի կանոնավոր օգտագործումը կանխարգելում է աթերոսկլերոզի զարգացումը, թրոմբների գոյացումը, պաշտպանում է սիրտը և նվազեցնում հավելյալ ճնշումը, հեռացնում բորբոքումը, զգուշացնում օստեոխոնդրզի և արթրիտի առկայության մասին, կարգավորում է աղիների միկրոֆլորայի գործունեությունը, ինչպես նաև խթանում է սեքսուալ ակտիվությունը: Հնդկական ընկույզն օգնում է պսորիազի, անեմիայի, դիստրոֆիայի, էնդոկրին համակարգի հիվանդությունների բուժման ժամանակ, թեթևացնում է ատամնացավը: Սակայն լնդերի հիվանդությունների ժամանակ ամբողջական հնդկական ընկույզի օգտագործումը չի խրախուսվում, քանի որ այն շատ պինդ կառուցվածք ունի:
Հնդկական ընկույզներն իսկապես ունեն հականեխիչ և հակաբակտերիալ հատկություններ, դրանք լավացնում են ախորժակը, աշխուժացնում և երիտասարդացնում են օրգանիզմը, վիտամին Е-ի առկայության հաշվին ապահովում են ուռուցքաբանական հիվանդությունների կանխարգելում:
Իմացեք ավելին ՝ դիտելով այս տեսանյութը ՝
