Հեշտ, համեղ և թեթև շոկոլադով բեզեի պատրաստման եղանակ

Դիտումներ 290
Հեշտ, համեղ և թեթև շոկոլադով բեզեի պատրաստման եղանակ

Բաղադրիչները՝

ձվի սպիտակուց - 2 հատ

շաքարավազ - 2 բաժակ

հալեցրած շոկոլադ - 100 գր


Պատրաստման եղանակը՝

 Ձվի սպիտակուցն այնքան հարել մինչև պնդանա, քիչ-քիչ ավելացնել շաքարավազը, ավելացնել հալեցրած շոկոլադը, հարել:

Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ դնել, գդալով տեղադրել պատրաստված խառնուրդը և մոտ 50 րոպե թխել նախապես 50 աստիճան տաքացված ջեռոցում:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը