Հայտնի քաղցրավենիքի ՝ տուլուբայի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 718
Հայտնի քաղցրավենիքի ՝ տուլուբայի պատրաստման եղանակը

Թուլումբա պատրաստված է անթթխմորից։ Խմորը կտրատել մինչև 5սմ կտորների, խողովակների կամ գլանների ձևով։ Տապակել այնքան մինչև դառնա դարչնագույն, ապա շաղ տալ քաղցր օշորոկ[1]։ Պատրաստի աղանդերը կարող են դնել սեղանին, այն ժամանակ մինչև ամբողջությամբ սառչի։

 

Տեսանյութոււմ մանրամասն դիտեք պատրաստման եղանակը ՝ 


Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը