Հայտնի ֆրանսիացի խոհարարի կողմից մրգային սնկապուրի բաղադրատոմս։ Պատրաստվում է արագ և ստացվում է շատ համեղ։
Դիտումներ 118
Բաղադրամասեր
-
20 գ չորացրած սնկին՝
-
25 գ գլուխ սոխ,
-
15 գ հալած յուղ կամ ձեթ,
-
3 գ ալյուր,
-
15 գ չամիչ,
-
15 գ սև կամ չորացրած սալոր,
-
աղը, մաղադանոսը ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Սնկից արգանակ պատրաստել և քամել:
-
Խաշած սունկը մանր կտրատել, գցել արգանակի մեջ, ավելացնել սոխառած, բոված և արգանակով բաց արած ալյուր, լվացած չորացրած դեղին սալոր կամ սև սալոր, չամիչ, և թողնել որ ապուրը եռա:
-
Մատուցելիս ապուրի վրա մաղադանոս ցանել:
Ամենաընթերցվածը