Հայկական նոր բաղադրատոմս, որը կարող եք ավելացնել ձեր բաղադրատոմսերի գրքում ՝ Սխտորած

Դիտումներ 591
Հայկական նոր բաղադրատոմս, որը կարող եք ավելացնել ձեր բաղադրատոմսերի գրքում ՝ Սխտորած

Բաղադրամասեր

 

Սխտորած

  • 150 գ ոչխարի մսին՝

  • 12 գ ցորենի հաց,

  • 1/4 ձու,

  • 30 գ կաթ,

  • 4 գ սխտոր,

  • 20 գ հալած յուղ,

  • 6 գ ալյուր,

  • 100 գ տոմատի խյուս,

  • աղը,կարմիր և սև պղպեղը՝ ըստ ճաշակի։

 


Պատրաստման եղանակը

  • Ոչխարի փափուկ միսը կտրտել և մսաղացով աղալ, աղացած մսին ավելացնել կաթի մեջ թրջած ցորենի հաց, ծեծած սխտոր, աղ, սև և կարմիր պղպեղ, խառնել և երկրորդ անգամ աղալ:

Սխտորած

  • Դրանից հետո խճողակին խառնել հարած ձու և ձևավորելով ձվաձև, սխտորած պատրաստել, թաթախել ալյուրի մեջ և հալած յուղով տապակել:

  • Սխտորածը մատուցելիս վրան լցնել տոմատի խյուս:

Սխտորած

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը