Հավի տապակա վրացական ձևով. Այսպիսի համեղ հավ երբեք չէի ճաշակել


Բաղադրամասեր
-
1 հատ հավ,
-
3 պճեղ սխտոր,
-
200 գ թթվասեր,
-
սամիթ,
-
1 ճաշի գդալ ձեթ,
-
համեմունքներ,
-
աղ
Պատրաստման եղանակը
-
Հավը կտրատել դոշի ուղությամբ։
-
Շաղ տալ վրան ձեթ։ Պատել համեմունքներով։
-
Դնել ջեռոցի թավայի վրա, մեջքը վերև։ Դնել ջեռոցում և տապակել 30 րոպե։
-
Հանել ջեռոցից և կտրատել։
-
Թթվասերի վրա ավելացնել սխտոր, մանր կտրատած սամիթ և աղ։ Ստացված զանգվածը լցնել հավի վրա։
