Հավի մսով, դդմիկով շատ համեղ և օգտակար աղցանի բաղադրատոմս

Դիտումներ 312
Հավի մսով, դդմիկով շատ համեղ և օգտակար աղցանի բաղադրատոմս

Դդմիկ 350 գր

2 հատ սոխ

0,5 հար կաղցր պղպեղ

1 ատամ սխտոր

7 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթ

250 գր սմբուկ

250 գր լոլիկ՛

370 գր հավի միս

Կանաչեղեն ըստ ցանկությամբ


Պատրաստման եղանակը

Սկսել բանջարեղենը պատրաստելով, սմբուկի և դդմիկի վրանից մաքրում ենք կեղևը, հաստությունը պետք է լինի մոտավորապես 5մմ։ Միջուկը կտրատում ենք քառակուսիկների, կարևորը այն է, որ սմբուկը պետք է դնել մի կողմ, նա դեռ մեզ պետք կգա։

Կտրատել պղպեղը, մաքրել սոխը և կտրատել շրջանաձև։ Դնել սմբուկի հետ։

Քերել սխտորը և քառնել ձիթապտղի ձեթի հետ։ Այս սոուսով պատել կտրտված բանաջարեղենը։

 

Մաքրել լոլիկները և կտրատել խոշոր կտորներով։

Մյուս մասը դա սմբուկն է։ Պետք է տապակել 2 ճաշի գդալ ձեթով, անընդմեջ խառնելով։ Ավեալացնել լոլիկները, աղը և պղպեղը և թողնել տափակվի 3-4 րոպե։

Ավելացնել դդմիկով և պղպեղպով զանգվածը։ Հանել կրակից և թողնել սառչի 15 րոպե։

Կտրատել հավի միսը և տապակել մնացած ձեթով, կրակը պետք է լինի միջին, աղը ըստ ցանկությամբ։

 

Միստ պատրաստ լինելուց հետո, դնել ափսեյի մեջ, վրան լցնել բանջարեղենային խառնուրդը և մատուցել։

Բարի ախորժակ։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը