Հավատում եք, թե ոչ՝ օգտագործելով ՍԱ՝ դուք հրաժեշտ կտաք դիաբետին, ուռուցքներին և ճարպակալմանը

Դիտումներ 266
Հավատում եք, թե ոչ՝ օգտագործելով ՍԱ՝ դուք հրաժեշտ կտաք դիաբետին, ուռուցքներին և ճարպակալմանը

Կիտրոնը հրաշալի միջոց է օրգանիզմի թունազերծման համար, բայց երբ այն աղում են, կորցնում է իր շատ սննդանյութեր և բուժիչ հատկությունների մեծ մասը:

Սառեցումը լավագույն տարբերակն է:

Կիտրոնի կեղևն ամրապնդում է իմունային համակարգը, կարգավորում է խոլեստերինի մակարդակը, քաղցկեղի կանխարգելիչ է, բուժում է բակտերիալ վարակները, վերացնում է մակաբույծները և որդերը:

 

 

EnterTrain-ը ներկայացնում է կիտրոնի առավելություններն առողջության համար՝

  • Ասթմայի կանարգելում
  • Պայքար բորբոքման դեմ
  • Երիկամների և լյարդի թունազերծում
  • Ամրապնդում է իմունային համակարգը
  • Կարգավորում է արյան բարձր ճնշումը
  • Վնասակար բակտերիաների վերացում
  • Ընկճախտի և սթրեսի բուժում
  • Հակաքաղցկեղային միջոց

Կիտրոնի հյութը շատ հարուստ է վիտամին С-ով: Ուսումնասիրությունների համաձայն՝ կիտրոնի կեղևը 5-10 անգամ շատ վիտամիններ է պարունակում:

Մի քանի տասնամյակ առաջ գիտնականները հայտնաբերել էին, որ կիտրոնը ոչնչացնում է քաղցկեղի որոշ տեսակների, այդ թվում՝ թոքերի, կրծքագեղձի, հաստ աղիքի քաղցկեղների չարորակ բջիջները:

 

Ի տարբերություն քիմիաթերապիայի՝ կիտրոնն ազդում է միայն քաղցկեղային բջիջների վրա, չի վնասում առողջ բջիջները:

Ինչպես կիտրոն սառեցնել

Խնձորի քացախ օգտագործեք կիտրոնները լվալու և ախտահանման համար: Դրանք լվացեք և թողեք չորանան: Թողեք սառեն մինչև հաջորդ առավոտ, հետո քերեք ամբողջ պտուղը կեղևով:

Սառեցված կիտրոնը կարող եք ավելացնել ուտեստներին, կոկտեյլներին, թեյերին, թխվածքներին, դեսերտներին, ապուրներին:

 

Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain-ը

Նյութի Աղբյուրը ՝ 

Ամենաընթերցվածը