Հավատում եք, թե ոչ՝ օգտագործելով ՍԱ՝ դուք հրաժեշտ կտաք դիաբետին, ուռուցքներին և ճարպակալմանը

Կիտրոնը հրաշալի միջոց է օրգանիզմի թունազերծման համար, բայց երբ այն աղում են, կորցնում է իր շատ սննդանյութեր և բուժիչ հատկությունների մեծ մասը:
Սառեցումը լավագույն տարբերակն է:
Կիտրոնի կեղևն ամրապնդում է իմունային համակարգը, կարգավորում է խոլեստերինի մակարդակը, քաղցկեղի կանխարգելիչ է, բուժում է բակտերիալ վարակները, վերացնում է մակաբույծները և որդերը:
EnterTrain-ը ներկայացնում է կիտրոնի առավելություններն առողջության համար՝
- Ասթմայի կանարգելում
- Պայքար բորբոքման դեմ
- Երիկամների և լյարդի թունազերծում
- Ամրապնդում է իմունային համակարգը
- Կարգավորում է արյան բարձր ճնշումը
- Վնասակար բակտերիաների վերացում
- Ընկճախտի և սթրեսի բուժում
- Հակաքաղցկեղային միջոց
Կիտրոնի հյութը շատ հարուստ է վիտամին С-ով: Ուսումնասիրությունների համաձայն՝ կիտրոնի կեղևը 5-10 անգամ շատ վիտամիններ է պարունակում:
Մի քանի տասնամյակ առաջ գիտնականները հայտնաբերել էին, որ կիտրոնը ոչնչացնում է քաղցկեղի որոշ տեսակների, այդ թվում՝ թոքերի, կրծքագեղձի, հաստ աղիքի քաղցկեղների չարորակ բջիջները:
Ի տարբերություն քիմիաթերապիայի՝ կիտրոնն ազդում է միայն քաղցկեղային բջիջների վրա, չի վնասում առողջ բջիջները:
Ինչպես կիտրոն սառեցնել
Խնձորի քացախ օգտագործեք կիտրոնները լվալու և ախտահանման համար: Դրանք լվացեք և թողեք չորանան: Թողեք սառեն մինչև հաջորդ առավոտ, հետո քերեք ամբողջ պտուղը կեղևով:
Սառեցված կիտրոնը կարող եք ավելացնել ուտեստներին, կոկտեյլներին, թեյերին, թխվածքներին, դեսերտներին, ապուրներին:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain-ը
Նյութի Աղբյուրը ՝
