Հատուկ կարկանդակի բաղադրատոմս սիրիահայերի բաղադրատոմսերի գրքից

Դիտումներ 263
Հատուկ կարկանդակի բաղադրատոմս սիրիահայերի բաղադրատոմսերի գրքից

Բաղադրամասեր

  • Խմորի համար ՝

  • ալյուր - 4 ճգ,

  • բուսայուղ - 1 սուրճի բաժակ,

  • ձու - 1 հատ,

  • ջուր,

  • Միջուկի համար ՝

  • սուլուգունի պանիր - 70 գր,

  • մաղադանոս,

  • չորացրած անանուխ


Պատրաստման եղանակը

  • Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի), խառնել և խմորը հունցել:

  • Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։ Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։

  •  
  • Պանրով կարկանդակներ ՝ սիրիահայերի կողմից սիրված բաղադրատոմս

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը