Հատուկ կարկանդակի բաղադրատոմս ՝ սիրիահայ խոհարարի կողմից

Դիտումներ 291
Հատուկ կարկանդակի բաղադրատոմս ՝ սիրիահայ խոհարարի կողմից

Բաղադրամասեր

  • Խմոր.

  • ալյուր - 4 ճգ

  • բուսայուղ - 1 սուրճի բաժակ

  • ձու - 1 հատ

  • ջուր:

  • Միջուկ.

  • սուլուգունի պանիր - 70 գր

  • մաղադանոս

  • չորացրած անանուխ:

 


Պատրաստման եղանակը

  • Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի), խառնել և խմորը հունցել:

  • Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։

  • Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։

  • Ցանկության դեպքում կարող եք օգտագործել նաև քունջութի սերմեր:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը