Հատուկ բիսկվիտի բաղադրատոմս չինացի խոհարարի կողմից. Այսպես պատրաստելով այն կստացվի բարձր, նուրբ և փքուն

Դիտումներ 424
Հատուկ բիսկվիտի բաղադրատոմս չինացի խոհարարի կողմից. Այսպես պատրաստելով այն կստացվի բարձր, նուրբ և փքուն

Բաղադրամասեր

Ô²Õ«Õ½Õ¯Õ¾Õ«Õ¿

3 հատ ձու,

100 գրամ շաքարավազ,

100 գրամ ալյուր,

35 գրամ օսլա,

15 գրամ կարագը,

3 ճաշի գդալ ջուր

 


Պատրաստման եղանակը`

Ô²Õ«Õ½Õ¯Õ¾Õ«Õ¿

Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:

Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:

Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը չպնդանա, և շաքարավազը լրիվ չլուծվի:

Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:

Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի-փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:

Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:

 

Ô²Õ«Õ½Õ¯Õ¾Õ«Õ¿

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը