Հատուկ բիսկվիտի բաղադրատոմս չինացի խոհարարի կողմից. Այսպես պատրաստելով այն կստացվի բարձր, նուրբ և փքուն


Բաղադրամասեր
3 հատ ձու,
100 գրամ շաքարավազ,
100 գրամ ալյուր,
35 գրամ օսլա,
15 գրամ կարագը,
3 ճաշի գդալ ջուր
Պատրաստման եղանակը`
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:
Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:
Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը չպնդանա, և շաքարավազը լրիվ չլուծվի:
Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:
Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի-փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:
Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:
