Հատուկ բաղադրատոմս խոզի մսի սիրահարների համար․ Խոզի միսը յուրահատուկ ձևով

Դիտումներ 737
Հատուկ բաղադրատոմս խոզի մսի սիրահարների համար․ Խոզի միսը յուրահատուկ ձևով

Բաղադրամասեր

  • Խոզի փափուկ միս (բուդ կամ պարանոցային մաս) – 1կգ,

  • Սխտոր – 6-7 պճեղ,

  • Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ ,

  • Մեղր – 1 ճ/գ ,

  • Աղ, սև պղպեղ,

  • Բուսական յուղ տապակի համար

Խոզի միսը՝ մեղրով


Պատրաստման եղանակը

  • Միսը լվանալ, չորացնել, համեմել աղ ու պղպեղով, վրան փոքրիկ խաչաձև կտրվածքներ բացել սուր դանակով: Կտրտած սխտորը դնել ճեղքերի մեջ: Մսի վրա լցնել սոյայի սոուսը, վրան քսել մեղրը:

  • Թողնել միսն այս մարինադում 1 ժամ: 1 ժամից հետո այն դնել նախօրոք բուսայուղով պատած տապակի մեջ և ջեռուցում 1 ժամ եփել 220 աստիճանում՝ պարբերաբար ցողելով մսից դուրս եկած ջրով:

  • Ô½Õ¸Õ¦Õ« միսը՝ մեղրով

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը