Համեղ թխվածքի գրավականը, դա լավ պատրաստված խմորն է , խմորի շատ համեղ բաղադրատոմս

Դիտումներ 257
Համեղ թխվածքի գրավականը, դա լավ պատրաստված խմորն է , խմորի շատ համեղ բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

  • 1 բաժակ մածուն,

  • կես բաժակ բուսական յուղ,

  • 2 գդալ չոր դրոժ,

Խմորի բաղադրատոմսով, որով կարելի է թխել գրեթե ամեն ինչ և պատրաստվում է շատ արագ

  • 1 թեյի գդալ աղ,

  • 1 ճաշի գդալ շաքարավազ,

  • 3 բաժակ ալյուր


Պատրաստման եղանակը

  • Մածունը խառնել յուղի հետ և մի փոքր տաքացնել,ավելացնել շաքարավազը և աղը: Ալյուրը խառնել դրոժի հետ, ավելացնել մածունը և հունցելուց հետո դնել տաք տեղ կես ժամով:

  • Ջեռոցը պետք է միացնել 180-200 աստիճանի տակ: Այս խմորից հնարավոր է պատրաստել ամեն ինչ` պիցցա,կարկանդակներ, բուլկի …

  • Եթե 30 րոպեից Ձեզ թվա, որ խմորը պատրաստ չէ, պետք չէ խառնվել իրար. հենց այդպես էլ պետք է լինի: Խմորը բարձրանում է եփելու ընթացքում:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը