Համեղ պոնչիկների բաղադրատոմս, որի խմորը պատրաստվում է մածունով

Դիտումներ 292

Համեղ պոնչիկների բաղադրատոմս, որի խմորը պատրաստվում է մածունով

Այս ախորժելի պոնչիկները կամ փքաբլիթները պատրաստելու համար մեծ ջանքեր հարկավոր չեն։

 

 

Պարազպես հետևեք մեր խորհուրդներին և այն ձեզ մոտ հրաշալի կստացվի։ 

Բաղադրամասեր 


 



1 բաժակ մածուն, 
0,5 թեյի գդալ սոդա, 
2-3 ճաշի գդալ թթվասեր, 
1 հատ ձու, 
2 ճաշի գդալ բուսայուղ, 
3 ճաշի գդալ շաքարավազ, 
2-3 բաժակ ալյուր, 
0,5 թեյի գդալ աղ, 
վանիլին, 
շաքարի փոշի 

 

Պատրաստման եղանակը



Մածունին խառնել ձուն,բուսայուղը,աղը,սոդան,շաքարավազը ,թթվասերը,վանիլինը,այլուրը և հունցել ձեռքերին չկպչող խմոր։

Թողնել 30-40 րոպե, որ հասունանա։

Սեղանին ալյուր ցանել, խմորը բացել 1 սմ հաստությամբ,ձևավոր կտրտել և 2 կողմից տապակել առատ բուսայուղի մեջ:

Մատուցել վրան շաքարի փոշի ցանած:



Ամենաընթերցվածը