Համեղ բիսկվիտի բաղադրատոմս, որի օգնությամբ ստացվում են շատ համեղ տորթեր

Դիտումներ 577
Համեղ բիսկվիտի բաղադրատոմս, որի օգնությամբ ստացվում են շատ համեղ տորթեր

4 հատ հավի ձու

100գ շաքարավազ

130գ ալյուր

1,5 թ,գ փխրեցուցիչ

85մլ կաթ

55մլ ձեթ


  1. Առանձնացնել 4 սպիտակուց և 2 դեղնուց։ Մնացաց դեղնուցները կարելի է օգտագործել կրեմ պատրաստելուց։
  2. Ալյուրի մեջ ավելացնել 80գ շաքարավազ և փխրեցուցից և լավ խառնել։
  3. Սպիտակուցները հարել մինչը պինդ զանգված ստանալը և ավելացնեմ մնացած շաքարավազը։
  4. Դեղնուցները հարել ձեթի հետ։
  5. Նախորոք տաքացված կաթը  ավեալացնել խմորի վրա և հարիչով խառնել այնքան, մինչը մակերեսին առաջանա պղպջակներ։
  6. Ավելացնել մաղած ալյուր և լավ խառնել։
  7. Ավեալացնել խփած սպիտակուցները և խառնել մինչև միատարր զագված ստանալը։
  8. Ֆորման պատել թղտով և լցնել խմորը, թխել 25-30 րոպե 180 աստիճանում։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը