Համեղ բաղադրատոմս սրտի հիվանդությունների կանխարգելման և իմունիտետն ամրապնդելու համար

Դիտումներ 602

Համեղ բաղադրատոմս սրտի հիվանդությունների կանխարգելման և իմունիտետն ամրապնդելու համար

Նիկոլայ Ամոսովը հայտնի սրտային վիրաբույժ և գիտնական է: Նա թողեց հսկայական ժառանգություն, որի արժեքը անհերքելի է: Իր ժամանակի հանճարը։

Նա համբավ ձեռք բերեց ոչ միայն իր մասնագիտական ​​գործունեության շնորհիվ։ Ենթադրվում է, որ իր ապաքինման հիվանդների համար նա ունի հատուկ վիտամինային խառնուրդի դեղատոմս: Արդեն իսկ դրա արդյունավետությունն ու օգուտներն ապացուցված են ոչ միայն գործնականում, այլեւ գիտական ​​տեսանկյունից։

Սակայն յուրաքանչյուր ոք, ով կնայի այս մածուկի բաղադրությանը, կհասկանա, որ սա իսկական վիտամին «ռումբ» է։ Միանգամայն հնարավոր է, որ Նիկոլայ Ամոսովն այս խառնուրդի ստեղծողը կամ հեղինակը չէ։

 

 

Բայց հենց նրա շնորհիվ էր, որ նա մեծ ճանաչում ձեռք բերեց։ Այն պարունակում է առողջարար չրեր, մեղր և ընկույզ: Այս բաղադրիչներից յուրաքանչյուրը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար։

Ամոսովի մակարոնեղենը կարելի է հատուկ անվանել։ Ի վերջո, այն ոչ միայն ամրացնում է իմունային համակարգը, այլեւ բարենպաստ ազդեցություն է ունենում անոթների եւ սրտի վրա։ Զարմանալի չէ, որ այն խորհուրդ է տրվում ընդունել սրտի վիրահատությունից հետո։

Այս մածուկը կարելի է տալ երեխաներին, սակայն դեղաչափը պետք է խստորեն պահպանել։ Շատերն արդեն գնահատել են Ամոսովի մածուկի օգուտները։ Եվ ամենակարևորը, յուրաքանչյուրը կարող է այն պատրաստել:

Այն պատրաստվում է չոր մրգերի խառնուրդից։ Դուք կարող եք համատեղել չամիչը, սալորաչիրը, չորացրած ծիրանը կամ թուզը։ Յուրաքանչյուր ոք կարող է ընտրել ըստ իր ճաշակի։ Մածուկին անպայման ավելացնում են ընկույզներ։ Ամենից հաճախ օգտագործվում է ընկույզ, բայց այստեղ կարող եք ցույց տալ ձեր երևակայությունը։ Ոմանք, օրինակ, ավելացնում են սոճու ընկույզ:



Չորացրած ծիրան - 200 գ

Չամիչ (մուգ) - 200 գ

Սալորաչիր - 200 գ

Թուզ - 200 գ

Մեղր - 200 գ

Ընկույզ - 200 գ

Կիտրոն (փոքր) - 1 հատ:

 

 

Այնուհետև ավելացնում են կիտրոնն ու մեղրը։ Կիտրոնը ցանկալի է օգտագործել կեղևի հետ միասին։ Ընկույզը, կիտրոնը և չորացրած մրգերը մանրացնում են մինչև փխրուն վիճակ: Այնուհետև ավելացնում են մեղրը։ Ամոսովի մածուկը պետք է պահել սառնարանում։

Ընդունել օրը 3 անգամ, 1 ճաշի գդալ դատարկ ստամոքսին կամ ուտելուց անմիջապես հետո։ Ամոսովի մածուկի համար հակացուցումներ չկան, բացառությունը բաղադրիչների նկատմամբ անհատական ​​անհանդուրժողականությունն է։



Ամենաընթերցվածը