Համեղ և փափուկ տնական կարդանդակներ պատրաստելու համար խմորի բաղադրատոմս
Դիտումներ 206
Բաղադրիչներ՝
700-800 գր ալյուր
400 մլ տաք ջուր
1 ճ․գ դրոժներ
1 ճ․գ շաքարավազ
1 թ․գ աղ
50 մլ ձեթ
Պատրաստման եղանակը՝
Տաք ջրի մեջ ավելացնել դրոժները, շաքարավազը և 2-3 ճ․գ ալյուր։
Խառնել և թողնել 10-15 րոպե։
Այնուհետև ավելացնում ենք ալյուրը, ձեթը և շարունակում ենք խառնելը։
Երբ խմորը պնդական փակում են այն սննդային տոպրակով և պահում 40 րոպե։
Սեխանի վրա քսել ձեթ, խմորը դնել վրան։
Խմորը բաժանել 3 մասի։
Այժմ դուք կարող եք պատրաստեքլ Ձեր սիրելի կարկանդակները
Ամենաընթերցվածը