Համեղ և փափուկ տնական կարդանդակներ պատրաստելու համար խմորի բաղադրատոմս

Դիտումներ 206

Համեղ և փափուկ տնական կարդանդակներ պատրաստելու համար խմորի բաղադրատոմս

 

Բաղադրիչներ՝

700-800 գր ալյուր

400 մլ տաք ջուր

1 ճ․գ դրոժներ

1 ճ․գ շաքարավազ

1 թ․գ աղ

50 մլ ձեթ



Պատրաստման եղանակը՝

 

Տաք ջրի մեջ ավելացնել դրոժները, շաքարավազը և 2-3 ճ․գ ալյուր։

Խառնել և թողնել 10-15 րոպե։

Այնուհետև ավելացնում ենք ալյուրը, ձեթը և շարունակում ենք խառնելը։

Երբ խմորը պնդական փակում են այն սննդային տոպրակով և պահում 40 րոպե։

Սեխանի վրա քսել ձեթ, խմորը դնել վրան։

Խմորը բաժանել 3 մասի։

Այժմ դուք կարող եք պատրաստեքլ Ձեր սիրելի կարկանդակները



Ամենաընթերցվածը