Համեղ և հյութալի տնական շաուրմայի բաղադրատոմս

Դիտումներ 1303
Համեղ և հյութալի տնական շաուրմայի բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

  • լավաշ,

  • հավի կրծքամիս,

  • թարմ կաղամբ,

  • սոխ,

  • թարմ վարունգ,

Շաուրմա

  • լոլիկ,

  • բուլղարական պղպեղ,

  • մաղադանոս,

  • թթվասեր,

  • սպիտակ գինու քացախ,

  • սխտոր,

  • աղ,

  • շաքարավազ,

  • համեմունքներ,

  • ձիթապտղի ձեթ

Շաուրմա


Պատրաստման եղանակը

  • Սկզբում պատրաստեք սոուսը, որպեսշզի այն լավ համեմվի: Դրա համար խառնում ենք թթվասերը մանր կտրատած մաղադանոսի, ճզմած սխտորի, աղի, պղպեղի և համեմունքների հետ: Նախապես խաշեք կավի կրծքամիսը և տապակեք սոուսի ու ձիթապտղի յուղի մեջ: Մանր կտրատեք սոխը, մարինադացրեք այն քացախի, աղի և շաքարավազի հետ:

  • Կտրատեք բանջարեղենը: Լավաշը փռեք սեղանին, վրան սոուս քսեք և դրեք բանջարեղենը, դրեք նաև հավի կրծքամիսը: Զգուշորեն փաթաթեք լավաշը խողովակաձև և դրեք ստվարաթղթով պատված գրիլի թավայի մեջ: Մատուցեք տաք վիճակում:

Շաուրմա
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը