Գրեթե 60 տարեկանում ես կորցրի մոտ 10 կգ քաշ, ինչպես նաև ազատվեցի այտուցներից և հոդացավերից: Ընդամենը 1 բաժակ այս առողջարար ըմպելիքից
60 տարեկանում ես թողեցի ամեն ինչ, և մեկ բաժակ ըմպելիքի պատճառով ազատվեցի այտուցներից ու ցավից...
Ես վաղուց էի կիսվում այս բաղադրատոմսով, և արդյունքը զարմացնում է բոլորին։ Ի վերջո, դուք կմոռանաք գիրության և գիրության, այտուցների, հոդացավերի և մեր տարիքի ամենատարածված խնդիրների մասին, որոնց հիմնական պատճառներն են ապրելակերպը, վատ սնունդը և, հնարավոր է, հորմոնալ մակարդակը:
Միակ խնդիրն այն է, որ քչերը կարող են նիհարել՝ քաշվելով: Ի վերջո, այս գործընթացը շատ տխուր և երկար է, բայց այն կարող է հեշտացվել իմ ճանապարհով, բառացիորեն օգնության ձեռք մեկնելով ձեր մարմնին:
Այսպիսով, եկեք անցնենք հիմնական մասին: Այսօր ձեզ ենք առաջարկում մի բաղադրատոմս, որը, ըստ վիճակագրության, ամենահաջողակներից է իր ոլորտում։ Մասնավորապես, նյութափոխանակության արագացման մեջ.
Դուք հավանաբար մտածում եք՝ ինչո՞ւ է այն այդքան արդյունավետ: Այո, քանի որ ըմպելիքը հիմնված է կիտրոնի բուժիչ հատկությունների վրա և, իհարկե, հզոր ալկալային ազդեցություն ունի օրգանիզմի վրա և բառացիորեն այրում է ձեր ճարպը։
Հիշեցնեմ, որ կիտրոնն աներեւակայելի արդյունավետ է մեր օրգանիզմը մաքրելու համար, և այս հարցում նրան հավասարը չունի։ Չմոռանանք, որ այն արագացնում է նյութափոխանակությունը։
Ի լրումն արդեն թվարկված բոլոր առավելությունների, կիտրոնը չի առաջացնում կողմնակի բարդություններ և չափազանց մատչելի է։
Ես ձեզ չեմ տանջի և ավելի շուտ կանցնեմ բաղադրատոմսին:
Բաղադրությունը՝
2 կիտրոն
5 պճեղ սխտոր
1 կտոր կոճապղպեղ 2 սմ չափսի
1 լիտր հանքային ջուր
Պատրաստման եղանակը
Սկսում ենք հիմնական բաղադրիչից. Կիտրոնը կիսով չափ կտրատել և դրա մեջ պարունակվող հյութը քամել։
Կլպել և մանրացնել 5 պճեղ սխտորը։
Նաև մանր կտրատել և ավելացնել թարմ կոճապղպեղի արմատը։
Վերցնում ենք մի փոքրիկ կաթսա, լցնում ջրով և մեջը գցում նախկինում օգտագործած կիտրոնի կեղևը։ Եվ սպասում ենք եռման, որից հետո կրակը չենք անջատում։
Այնուհետեւ ավելացնել կոճապղպեղը, մաքրած սխտորը։ Կափարիչով փակեք այդ ամենը և անջատեք կրակը։
Սպասում ենք 20 րոպե, որպեսզի խառնուրդը թրմվի։
Խառնուրդը թրմվել է։ Մենք սկսում ենք զտել:
Այս պրոցեդուրայից հետո ավելացրեք կիտրոնի հյութ և ըմպելիքը դրեք ապակե տարայի մեջ, բայց մի մոռացեք ծածկել այն։