Գրավիչ և համեղ աղանդեր. Բոլոր հյուրերը կզարմանան և կհավանեն

Դիտումներ 276
Գրավիչ և համեղ աղանդեր. Բոլոր հյուրերը կզարմանան և կհավանեն

Բաղադրամասեր

  • 250 գր թարմ ելակ,

  • 25 գր սերուցքային կարագ,

  • 100 գր սև շոկոլադ,

  • 100 գր սպիտակ շոկոլադ,

ÔµÕ¬Õ¡Õ¯Õ¨ Õ·Õ¸Õ¯Õ¸Õ¬Õ¡Õ¤Õ¸Õ¾


Պատրաստման եղանակը

  • Ելակը լավ լվանալ ջրքամել։ Երկու տարբեր ամանների մեջ առանձին - առանձին հալեցնել սև և սպիտակ շոկոլադները, յուրաքանչյուրի մեջ լցնել մեկ թեյի գդալ կարագ: Ելակների մի մասը թաթախել սպիտակ, իսկ մյուս մասը սև շոկոլադի մեջ։ Հովացնելուց հետո ելակները սառնարանում պահել 1 ժամ։

ÔµÕ¬Õ¡Õ¯Õ¨ Õ·Õ¸Õ¯Õ¸Õ¬Õ¡Õ¤Õ¸Õ¾

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը