Գիտնականները նոր բացահայտումներ են կատարել կարմիր գինու մասին. Արդյո՞ք այն օգտակար է

Դիտումներ 414
Գիտնականները նոր բացահայտումներ են կատարել կարմիր գինու մասին. Արդյո՞ք այն օգտակար է

Գիտնականները գտել են կարմիր գինու օգտակարության գաղտնիքը` պարզելով, թե ինչպես է այն ազդում օրգանիզմի վրա: Իր բուժիչ հատկություններով այն պարտական է ռեսվերատրոլին:
Սակայն գինու շատ օգտագործումը չի կարող ձեզ արագ երիտասարդացնել, քանի որ ռեսվերատոլը պարունակվում է բացառապես «Կեղտոտ մոլեկուլներում», որտեղ  դրա մակարդակը մինիմալ է։ Մեկ լիտր գինին պարունակում է  2-12.6 միլլիգրամ ռեսվերատոլ, իսկ երիտասարդացնող էֆֆեկտը գործում է 250 միլլիգրամից ավել օգտագործելու դեպքում։

 

 

Կարմիր գինու բաղադրիչները կարգավորում են արյունատար անոթների աշխատանքը՝ պաշտպանում դրանք տարատեսակ վնասվածքներից և նպաստում արյան բնականոն մակարդմանը:

Օրական մեկ կամ երկու գավաթ կարմիր գինի կանոնավոր օգտագործման դեպքում կարող եք մեկընդմիշտ մոռանալ սրտանոթային հիվանդությունների մասին:
Երբեմն պատահում է այնպես, որ կարմիր գինի օգտագործողների մոտ նկատվում է մարսողության խանգարում:

Այս բացասական երևույթը բացատրվում է գինու մեջ արհեստական գունավորող նյութերի և համային ավելցուկների առկայությամբ:
Որեմն եթե ուզում եք խմել, ապա ցանկալի կլիներ, որ օգտագործեիք որակյալ և բնական կարմիր գինի:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը