Գազարով և խնձորով աղցան, որը հաճելի և պատրաստելը, և ճաշակելը

Դիտումներ 347

Գազարով և խնձորով աղցան, որը հաճելի և պատրաստելը, և ճաշակելը

Բաղադրամասեր

  • 25 գ գազար,

  • 25 գ խն­ձոր,

  • 40 գ. ­Շա­քա­րա­վա­զի օ­շա­րակ,

  • 1 մլ ­բու­սա­կան յուղ,

  • 2 մլ­ ըն­կույզ,

Պատրաստման եղանակը

  • Գա­զա­րը և խն­ձո­րը լավ լվանալ, մաք­րել և քե­րել քե­րի­չով:

  • Դնել եռման ջրի մեջ:

  • Ավե­լաց­նել շա­քա­րի օ­շա­րա­կը և բու­սա­կան յու­ղը:

  • Կարե­լի է ա­վե­լաց­նել նաև ըն­կույ­զի քերուկ:



Ամենաընթերցվածը