Գազարի դիմակներ դեմքի, մազերի, շուրթերի համար՝ հանուն գեղեցկության և առողջության

Դիտումներ 859

Գազարի դիմակներ դեմքի, մազերի, շուրթերի համար՝ հանուն գեղեցկության և առողջության

Եթե ​​ծույլ չեք և պարբերաբար գազարով դիմակներ եք պատրաստում դեմքի, պարանոցի, մազերի և շուրթերի համար, ապա ձեր ուղղությամբ հիացական հայացքները երաշխավորված են։ Որպես կանոն, նման դիմակների պատրաստման համար գազարն օգտագործում են, քերիչով անցկացնում կամ անցնում մսաղացով։ Կարելի է օգտագործել նաև գազարի հյութ։ 

Գազարի դիմակների օգտակար հատկությունները.

  • Արդյունավետորեն հաղթահարել չոր, շերտավոր և ձիգ մաշկը
  • Օգնում է մաշկի գրգռվածության և բթության դեպքում
  • Իդեալական է ցուրտ սեզոնում օգտագործելու համար. փափկեցնում և սնուցում է դեմքի մաշկը՝ պաշտպանելով այն քամու և ցածր ջերմաստիճանի բացասական ազդեցություններից:
  • Նրանք հիանալի հակատարիքային (հակահերիք) միջոց են՝ շնորհիվ բետա-կարոտինի և վիտամին A-ի, որոնք կանխում են ծերացումը։
  • Հարմար է մաշկի բոլոր տեսակների համար։ Պարզապես հիշեք, որ որքան բաց է մաշկը, այնքան քիչ վառ պետք է լինի դիմակի մեջ օգտագործվող գազարը, հակառակ դեպքում մաշկը կարող է ձեռք բերել հստակ դեղին երանգ:
  • Հարստացրեք մազերը վիտամիններով և սննդանյութերով
  • Օգնեք արագացնել մազերի աճը


11 ապացուցված գազարով դիմակների բաղադրատոմսեր

Սովորաբար դիմակները քսում են նախապես մաքրված մաշկին 15-20 րոպե, իսկ հետո լվանում տաք ջրով։

Գազարի դիմակներ մաշկի համար

Ունիվերսալ մաշկի բոլոր տեսակների համար

Գազարը քերել մանր քերիչով, խառնել 1 ճ.գ. լ. էքստրա կուսական ձիթապտղի յուղ և 1-2 ճ.գ. լ. կաթ. Ավելացնում ենք 1 ձվի սպիտակուցը, հարում ենք մինչև հարթ լինի։ Խառնել։ Դիմակը մաքուր մաշկի վրա թողեք 20 րոպե։ և լվանալ սառը ջրով:

Չոր մաշկի համար

1 հյութալի գազարից քամել հյութ։ Խառնել 2 ճ.գ. լ. ստացված հյութը 1 ճ.գ. ճարպային կաթնաշոռ եւ 2 ճ.գ. լ. թանձր սերուցք մինչև հարթ: Քսել դեմքին, պահել 20 րոպե։ և լվանալ տաք ջրով:

Նորմալ մաշկի համար

1 գազարն ու 1 խնձորը քերել, խառնել ամանի մեջ։ Ավելացնել 1 դեղնուց, խառնել մինչև հարթ լինի։ Դիմակը քսեք դեմքին և պահեք 15 րոպե։ և լվանալ տաք ջրով:

Յուղոտ մաշկի համար

1 հյութալի գազար քերել և քամել այն հյութը, որի մեջ արագ ավելացնել մի քիչ կիտրոնի հյութ և անմիջապես, մինչև օքսիդացումը տեղի ունենա, դեմքը սրբել թարմ պատրաստված խառնուրդով։ Թողնել 10 րոպե։ և լվանալ տաք ջրով:

Հակատարիքային 

Մանր քերիչով քերել 1 հյութալի գազար։ Ստացված զանգվածը հարում ենք 1 թ.գ. լ. ցածր յուղայնությամբ թթվասեր. Քսեք դեմքին 15 րոպե։ և լվանալ սառը ջրով: Այս դիմակն օգնում է նաև հարթեցնել բարակ կնճիռները։

Վիտամինացնող 

Դիմակը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է՝ 1 հյութալի գազար, 1 ճ.գ. էքստրա կույս ձիթապտղի յուղ, 1 սպիտակուց և մի քիչ օսլա։ Գազարը քերել մանր քերիչով, ավելացնել ձիթապտղի յուղ, սպիտակուց և օսլա։ Մանրակրկիտ խառնել։ Քսեք դեմքին 15 րոպե։ և լվանալ տաք ջրով:

հանգստացնող 

Բլենդերի ամանի մեջ եփեք 1 հյութալի գազար, ապա 1 հասած ավոկադոյի միջուկով մանրացրեք մինչև խյուսը: Այնուհետեւ ավելացրեք մի քանի ճ.գ. լ. թանձր սերուցք, 1 ձու եւ 3 ճ.գ. լ. մեղր. Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել և հաստ շերտով քսել դեմքին և թողնել 15 րոպե։ և լվանալ տաք ջրով:

Դիմակ պարանոցի և դեկոլտեի համար

Սննդարար 

1 հյութալի գազար քերել, ավելացնել 1 սպիտակուց, մի երկու ճ.գ. լ. վարսակի ալյուր եւ 1 ճ.գ. լ. լրացուցիչ կույս ձիթապտղի յուղ: Քսեք պարանոցի և դեկոլտեի հատվածին 15 րոպե։ ցնցուղ ընդունելուց առաջ.

Մազերի դիմակ

Մազերի փայլի համար

400 մլ գազարի հյութը խառնել 2 ճ.գ. լ. կիտրոնի հյութ և 2 ճ.գ. լ. կռատուկի յուղ. Պատրաստի խառնուրդը լավ քսել մազերի արմատներին և տարածել մազերի ողջ երկարությամբ։ Գլուխը փաթաթեք հաստ սրբիչով և թողեք 30 րոպե։ Լվացեք տաք ջրով։

Մազերի աճի և ամրապնդման համար

1 հյութալի գազարն ու 1 բանանի կեղևը մանր կտրատել, խառնել։ Ավելացնել 2 ճ.գ. լ. նուշի յուղ, 2 ճ.գ. լ. ճարպային թթվասեր եւ 1 ճ.գ. լ. կռատուկի յուղ. Հարեք մինչև հարթ լինի բլենդերի ամանի մեջ: Պահպանեք ոչ ավելի, քան 30 րոպե: և լվանալ տաք ջրով:

Շուրթերի դիմակ

Հարթության և փափկության համար

Խառնել 1 ճ.գ. գազարի հյութ և 1 ճ.գ. լրացուցիչ կույս ձիթապտղի յուղ: Առատորեն յուղեք շուրթերը, թողեք 5-10 րոպե։ Այնուհետև քսել անձեռոցիկով: Շուրթերը խոնավացնելուց հետո 3-5 րոպե մի փոքր մեղր քսելով դրանց վրա, քսել անձեռոցիկով։

Եթե ​​նկատում եք սխալ կամ անճշտություն, խնդրում ենք տեղեկացնել մեզ :



Ամենաընթերցվածը