Գարնանը վիտամինների պակասը լրացնելու համար պատրաստեք այս համեղ և օգտակար կաղամբով աղցանը։

Դիտումներ 479
Գարնանը վիտամինների պակասը լրացնելու համար պատրաստեք այս համեղ   և օգտակար կաղամբով աղցանը։

Բաղադրամասեր

  • սպիտակ եւ կարմիր կաղամբ,

  • թարմ վարունգ,

  • յոգուրտ,

  • պահածոյացված ոլոռ,

  • մանանեխի հատիկներ,

  • թթվասեր կամ մայոնեզ

  • սամիթ

Կաղանբով աղցան․ Շատ համեղ և օգտակար
 

Պատրաստման եղանակը

  • Երկու տեսակի կաղամբը պետք է լվանալ եւ մանր կրտարել։ Այնուհետեւ կարմիր եւ սպիտակ կաղամբները անհրաժեշտ է խառնել եւ համեմել աղով։

  • ։ Հաջորդիվ հարկավոր է բարակ շերտերով կտրատել վարունգը եւ ոլոռի հետ ավելացնել կաղամբի վրա։

  • Այնուհետեւ պետք է պատրաստել սոուսը. հարկավոր է խառնել մանանեխը, թթվասերը եւ յոգուրտը։

  • Ի դեպ, յոգուրտի եւ թթվասերի փոխարեն կարելի է բուսական յուղ ավելացնել, բայց առաջին տարբերակով աղցանն ավելի համեղ կստացվի։

  • Սոուսը աղցանամանի մեջ ավելացնելուց հետո կարելի է համտեսել։

 
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը