Եթե ցանկանում ե նիհարել, պետք է խմեք սա



Եթե ցանկանում ե նիհարել, պետք է խմեք սա


Պարզվել է, որ հիլով թեյը կատարյալ ըմպելիք է նիհարելու համար:

Այուրվեդիկ ավանդության մեջ հիլն օգտագործում են որպես մարսողական համակարգի խթանիչ:

Չնայած հիլի բարձր կալորիականությանը՝ այն նպաստում է քաշի արդյունավետ նվազմանը օրգանիզմում նյութափոխանակության ակտիվացման հաշվին:

 


Դիետոլոգները պարզել են, որ այդ բույսի պարունակությամբ դեղամիջոցների պարբերական օգտագործման դեպքում ճարպերն ու ածխաջրերն ավելի արագ են այրվում, ինչը բերում է կայուն նիհարեցման:

Անուշաբույր համեմունքը հաճախ խորհուրդ են տալիս օգտագործել ճարպակալությունից բուժման հիմնական կուրսի ընթացքում:

Հիլով ճարպ այրող թեյ պատրաստելու համար պետք է 20 գ համեմունքը խառնել մի պտղունց սամիթի և 20 գ չամանի հետ:

Ստացված զանգվածի վրա պետք է ավելացնել մի բաժակ եռացրած ջուր:

20 րոպե հետո թեյը պետք է քամել և խմել օրական 100-150 մլ:



Ամենահամեղ փքաբլիթները ՝ պատրաստված խտացրած կաթով

Ամենահամեղ փքաբլիթները ՝ պատրաստված խտացրած կաթով

Մանրամասն
Շոկոլադե նրբագույն տորթ

Շոկոլադե նրբագույն տորթ

Մանրամասն
Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան

Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան

Մանրամասն
Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Մանրամասն
Հրաշալի փքաբլիթներ. Ուղղակի հալչում է բերանում. Պատրաստեք և վայելեք

Հրաշալի փքաբլիթներ. Ուղղակի հալչում է բերանում. Պատրաստեք և վայելեք

Մանրամասն
Թզի մուրաբա

Թզի մուրաբա

Մանրամասն
Շատ համեղ թխվածք ՝ պատրաստված դեղձով

Շատ համեղ թխվածք ՝ պատրաստված դեղձով

Մանրամասն
Այս բաղադրատոմսով վարունգի մարինադը շատ հաջող է ստացվում

Այս բաղադրատոմսով վարունգի մարինադը շատ հաջող է ստացվում

Մանրամասն
Իսկական ֆրանսիական ժուլիենի բաղադրատոմսը ՝ ֆրանսիացի խոհարարի կողմից

Իսկական ֆրանսիական ժուլիենի բաղադրատոմսը ՝ ֆրանսիացի խոհարարի կողմից

Մանրամասն
Մոշի մուրաբա. Ձմռանը ամենաօգտակար մուրաբաներից մեկը

Մոշի մուրաբա. Ձմռանը ամենաօգտակար մուրաբաներից մեկը

Մանրամասն
Լցոնած կատոֆիլներ. Այս ուտեստը նույնիսկ խորովածի հետ չէի փոխարինի

Լցոնած կատոֆիլներ. Այս ուտեստը նույնիսկ խորովածի հետ չէի փոխարինի

Մանրամասն
Սև թթի մուրաբա

Սև թթի մուրաբա

Մանրամասն
Ծիրանի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Ծիրանի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Մանրամասն
Լոլիկը կորեական ձևով

Լոլիկը կորեական ձևով

Մանրամասն
Տորթ ՝ ելակով և խտացրած կաթով

Տորթ ՝ ելակով և խտացրած կաթով

Մանրամասն
Փակել