Եփած խնձորի և նարնջի միջոցով ազատվեք ճարպակալումից և արյան բարձր ճնշումից
Դիտումներ 253
Խնձորը կարող է գրգռել ախորժակը, քանի որ նրանում առկա մրգային թթուները խթանում են ստամոքահյութի արտազատումը: Այդ պատճառով, չգիրանալու և ախորժակը չգրգռելու համար խորհուրդ է տրվում խնձորն ուտել միայն ջեռոցում եփված վիճակում:
Այսպես եփված խնձորը հագեցվածության զգացողություն է հաղորդում ամբողջ օրվա համար:
Միջին չափսի նարինջը պարունակում է մոտ 90 կալորիա, այդ իսկ պատճառով նարինջը հաճախ ներառում են տարատեսակ դիետաների սննդակարգում:
Նարինջը հարուստ է բջջանյութով, հրաշալի կերպով սնուցում է օրգանիզմը: Առավել օգտակար է կարմիր նարինջը: Իտալացի գիտնականները հանգել են այն եզրակացության, որ կարմիր նարինջը կանխարգելում է ճարպերի կուտակումը և կարգավորում է արյան բարձր ճնշումը
Եղեք առողջ
Ամենաընթերցվածը