Էկլերի համեղ բաղադրատոմս, հայտնի խոհարարի կողմից։

Դիտումներ 345
Էկլերի համեղ բաղադրատոմս, հայտնի խոհարարի կողմից։

Բաղադրամասեր

  • 250 մլ ջուր,

  • 100 գ կարագ,

  • 1 բաժակ ալյուր,

  • 4 հատ ձու


Պատրաստման եղանակը

  • Ամանի մեջ լցնել ջուրն ու կարագնը և դնել կրակին:

  • Ավելացնել ալյուրը ՝ լավ խառնելով, որպեսզի ստացվի միատար զանգված և վերցնել կրակից:

  • Մի փոքր հովանալուց հետո հատ - հատ ավելացնել ձվերը՝ լավ խառնելով:

  • Գդալով վերցնել և դնել թավայի մեջ ու թխել ջեռոցում 200 աստիճանի տակ:

  • Կրեմն ինչպես ցանկանաք: Ավելացնել շաքարի փոշին:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը