Էկլերի համեղ բաղադրատոմս, հայտնի խոհարարի կողմից։


Բաղադրամասեր
-
250 մլ ջուր,
-
100 գ կարագ,
-
1 բաժակ ալյուր,
-
4 հատ ձու
Պատրաստման եղանակը
-
Ամանի մեջ լցնել ջուրն ու կարագնը և դնել կրակին:
-
Ավելացնել ալյուրը ՝ լավ խառնելով, որպեսզի ստացվի միատար զանգված և վերցնել կրակից:
-
Մի փոքր հովանալուց հետո հատ - հատ ավելացնել ձվերը՝ լավ խառնելով:
-
Գդալով վերցնել և դնել թավայի մեջ ու թխել ջեռոցում 200 աստիճանի տակ:
-
Կրեմն ինչպես ցանկանաք: Ավելացնել շաքարի փոշին:
Կատեգորիաներ
Պատրաստման բարդությունը
Հեշտ
