Եգիպտացորենի եփման միակ ճիշտ և անկրկնելի բաղադրատոմսը․ Անմահական համ

Դիտումներ 316
Եգիպտացորենի եփման միակ ճիշտ և անկրկնելի բաղադրատոմսը․ Անմահական համ

Այժմ քաղցր եգիպտացորենի (кукуруз) սեզոնն է և այն ուտում են բոլորը։

Եթե ձեզ ամեն դեպքում եգիպտացորենի համի մեջ ինչ-որ բան դուր չի գալիս, ապա սա հենց ձեզ համար է։

Ես արդեն երկար տարիներ է օգտագործում եմ եգիպտացորենի եփման այս տարբերակը, սակայն երբեք չէի լսել, որ պատրաստման հատուկ մեթոդի շնորհիվ այն կարելի է դարձնել էլ ավելի քաղցր։


Ահա մինի բաղադրատոմս, որը կօգնի ավելի ու ավելի համեղ դարձնել այն։

1. Մինչև այն եփելը, կիսեք երկու հավասար մասի։ Դա շատ կարևոր է։

2. Գցեք 5 կեսը կաթսայի մեջ և լցրեք վրան ջուր։

3. Երբ ջուրը եռա, ավելացրեք կաթսայի մեջ 1 բաժակ կաթ և 1 հաստ կարագի կտոր։

4. Տվեք եգիպտացորենին եփվելու ևս 8 րոպե։ Վերջ ամեն ինչ պատրաստ է։

5. Պարտաստի եգիպտացորենի վրա աղ լցրեք։

Արդյունքում եգիպտացորենները կստացվեն շատ համեղ։ Ամբողջ գաղտնիքը կայանում է կաթի և կարագի մեջ։

Իսկ դուք ինչ կարծիքի եք:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը