Դիետիկ և համեղ կոտլետների բաղադրատոմս

Դիտումներ 410
Դիետիկ և համեղ կոտլետների բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ․

խոշոր գազար— 8 հատ,
մանրաձավար — 1 բաժակ,
սև մանրացրած պղպեղ ըստ ճաշակի,
աղ ըստ ճաշակի,
ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ։


Պատրաստումը․

Գազարը քերեք քերիչով կամ մանրացրեք։

Ավելացրեք սև պղպեղ և աղ։

Խառնեք, ավելացնելով մանրաձավարը և նորից խառնեք մինչև միատարր զանգված ստանալը, ժամանակ առ ժամանակ ճնշելով, որպեսզի գազարը բաց թողնի հյութը։

Ձևավորում ենք գազարի զանգվածից կոտլետներ և տապակում ձիթապտղի յուղի մեջ մի կողմից, մինչև կարմրելը և հետո մյուս կողմից և ավելացնելով կրակը, տապակում կափարիչը դրած 10-15 րոպե։

Բարի ախորժակ։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը