Դդմիկը ոչ միայն համեղ է, այն նաև օգտակար է դեմքի մաշկի համար

Դիտումներ 287
Դդմիկը ոչ միայն համեղ է, այն նաև օգտակար է դեմքի մաշկի համար

Դդմիկը կեղևազրկել, քերիչով մանրացնել, լցնել մառլյայի կամ անձեռոցիկի վրա և 15 րոպե դնել մաշկին։

Չոր կամ զգայուն մաշկի դեպքում խորհուրդ է տրվում նախապես փորձել դդմիկի հանդեպ զգայունությունը կամ մինչ դիմակն օգտագործելը մաշկին բարակ շերտով սնուցող քսուք քսել։

Այս դիմակը խոնավեցնում է մաշկը, մաքրում է, տոնուս է հաղորդում և խթանում է փոխանակման գործընթացները։

2 ճաշի գդալ խերած դդմիկը խառնել նախապես շոգեխաշած վարսակին (1 ճաշի գդալ), ստացված զանգվածը քսել դեմքի ու պարանոցի մաշկին և թողնել 20 րոպե։

20 րոպե անց հարկավոր է մաքրել մաշկը հում կաթի մեջ թրջած բամբակի օգնությամբ։


Դիմակներ պիգմենտային հետքերի դեմ.

Դդմիկի խյուսը խառնեք նույնաչափ հանքային ջրի հետ:

Ստացված զանգվածին ավելացրեք  ակացիայի մեղր 2:1 հարաբերակցությամբ:

Ամեն օր քսեք դիմակը, թողեք 30 րոպե:

Արդյունքը կզգաք 2 շաբաթից:
 
- Մաշկի տոնուսը կբարձրացնի գազարով դիմակը:

Մանրացրեք սպիրուլինայի 2 կոճակ, ավելացրեք կես թեյի գդալ սպիտակ կավ, խառնեք:

Անցկացրեք գազարը մանր քերիչով և խառնեք սպիրուլինայի հետ մինչև համասեռ զանգվածի վերածվելը:

Քսեք դիմակը դեմքին և վզի հատվածին, թողեք  20-25 րոպեով:

Լվացվեք սառը ջրով:

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը