Դդմիկով ալադիների շատ պարզ և հեշտ բաղադրատոմս, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար


Բաղադրիչներ
3 հատ դդմիկ
1 հատ վարունգ
1 հատ ձու
3 ճ․գ վարսակի թեփ
2 ճ․գ բնական յոգուրտ
համեմունքներ ըստ ճաշակի
աղ և պղպեղ ըստ համի

Պատրաստման եղանակը
Դդմիկները քերել խոշոր քերիչով, ավելացնել վարունգը և լավ խառնել։
5 րոպե անց, նորից ավելացնել վարունգ և խառնել։
Առանձին խառնել ձուն յոգուրտի հետ և ավելացնել զանգվածին։
Տապակել առանց ձեթի, ուժեղ կրակի վրա, մատուցել բնական յոգուրտով
