Ցանկանում եք պատրաստել ռաֆֆայելոի մեջի կրեմը և վայելել․ Ահա բաղադրատոմսը ՝ Կարագ, խտացրած կաթ ․․․

Դիտումներ 518
Ցանկանում եք պատրաստել ռաֆֆայելոի մեջի կրեմը և վայելել․ Ահա բաղադրատոմսը ՝ Կարագ, խտացրած կաթ ․․․

Բաղադրամասեր

  • Կոկոսի քերուկ – 70 գրամ

  • Խտացրած կաթ – 400 գ

  • Կարագ – 300 գ

  • Սպիտակ շոկոլադ – 300 գ

 


Պատրաստման եղանակը

  • Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:

  • Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:

  • Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:

  • Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:

  • Պատրաստի Raffaello կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը