Ցանկանում եք պատրաստել ռաֆֆայելոի մեջի կրեմը և վայելել․ Ահա բաղադրատոմսը ՝ Կարագ, խտացրած կաթ ․․․


Բաղադրամասեր
-
Կոկոսի քերուկ – 70 գրամ
-
Խտացրած կաթ – 400 գ
-
Կարագ – 300 գ
-
Սպիտակ շոկոլադ – 300 գ
Պատրաստման եղանակը
-
Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:
-
Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:
-
Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:
-
Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:
-
Պատրաստի Raffaello կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում:
