Չինական խոհանոց. Այս ուտեստը անկասկած հայերիս դուր կգա ՝ Հավի Կունգ - Բաո (հեշտ բաղադրատոմս)

Դիտումներ 1000
Չինական խոհանոց. Այս ուտեստը անկասկած հայերիս դուր կգա ՝ Հավի Կունգ - Բաո (հեշտ բաղադրատոմս)

Բաղադրամասեր

  • 300 գրամ հավի կրծքամսին՝

  • 2 հատ կանաչ պղպեղ,

  • 2 պճեղ սխտոր

  • 1հատ կոճապղպեղ, կծու պղպեղ

  • 50 գրամ ընկույզ,

  • 4 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,

  • 2 հատ ձու,

  • 1.5 ճաշի գդա օսլա,

  • 1 թեյի գդալ քացախ,

  • 1 ճաշի գդալ շաքարավազ,

Հավի  կունգ-բաո


Պատրաստման եղանակը

  • Հավի կրծքամիսը կտրտել խորանարդաձև, վրան լցնել օսլա, սոյայի սոուս և ձու: Թողնել 1 - 2 ժամ:

  • Տապակի մեջ 2 սմ բարձրությամբ բուսայուղ տաքացնել, լցնել կտրտած հավի կրծքամիսը , անընդհատ խառնելով՝ տապակել 3-5 րոպե, դատարկել քամիչի մեջ: Բուսայուղից 2 ճ.գդալի չափ վերադարձնել տապակի մեջ, մեջը գցել մանրացրած չոր չիլի պղպեղը, ընկույզը, տաքդեղը, քացախը, շաքարավազը և տապակել 3 - 5 րոպե:

  • Հավի  կունգ-Õ¢Õ¡Õ¸

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը