Բոլորս սիրում ենք Վրացական խոհանոցի շատ համեղ ուտեստ Պխալի
Դիտումներ 467
Բաղադրիչներ`
բազուկի տերևներ – 1 փունջ,
սխտոր – 1 պճեղ,
համեմ – 1 փունջ,
ընկույզ – 1 բաժակ,
կարմիր կծու պղպեղ,
աղ,
քացախ – 2 ճ.գդ.
Մի կապ բազուկի տերևները մաքրել, լվանալ, եփել աղաջրի մեջ:
Սխտորը, համեմը, ընկույզը մսաղացով անցկացնել:
Աղ, կծու պղպեղ ավելացնել, քացախ լցնել վրան: Ստացված զանգվածից պատրաստել կոտլետներ:
Պխալին պատրաստվում է նաև կաղամբով, կանաչ լոբով: Մատուցել կարելի է հենց այդպես կամ խավարտի հետ:
Ամենաընթերցվածը