Բոլորս շատ ենք սիրում այս քաղցրավենիքը, ահա թէ ինչպես այն պատրաստել


Բաղադրամասեր
-
1 կգ ալյուրին՝
-
400 գ հալած յուղ,
-
400 գ մեղր
Պատրաստման եղանակը
-
Ալյուրը մաղել, այնուհետև լցնել տապակը, ավելացնել հայած յուղ, լավ խառնել և, խառնելը շարունակելով, բովել մինչև միատեսակ ղեղնավուն փխրուն զանգված ստացվի:
-
Այս զանգվածի վրա լցնել մեղր և բեվել դարձյալ 5 րոպե:
-
Տաք հալվան լցնել ափսեն, հավասարեցնել և քառակուսի կտորներով կտրտել:
