Բոլորիս կողմից սիրված լազանյան լավաշով բաղադրատոմս

Դիտումներ 203

Բոլորիս կողմից սիրված լազանյան լավաշով բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ՝

աղացած միս – 500 գր.,

սոխ – 2 գլուխ,

համեմ, չորացրած ծիթրոն,

աղ, սև աղացած պղպեղ,

լավաշ – 4 հատ,

պանիր – 200 գր.,

ձու – 1 հատ,

կարագ – 40 գր:



Պատրաստման եղանակը՝

Աղացած մսին ավելացնել կես բաժակ ջուր և եփել մարմանդ կրակի վրա:

Սոխը աղալ, կարագով տապակել, խառնել եփվող մսի զանգվածին, երբ կաթսայում հեղուկ մաս չմնա:

Ավելացնել աղացած համեմն ու փշրել ծիրթոնը, աղ, պղպեղ անել, խառնել, վերցնել կրակից:

Տապակին կարագ կամ ձեթ քսել, փռել առաջին լավաշը, վրան տարածել մսի կեսը:

Հաջորդ լավաշով ծածկել, վրան տարածել նախապես քերած պանիրը:

Վրան դնել մյուս լավաշը, մսի մնացած մասը տարածել վրան: ծածկել վերջին շերտով, վրան ձու քսել:

Դնել ջեռոցը 10 -12 րոպեով, մինչև կարմրի:



Ամենաընթերցվածը