Բնական բաղադրատոմս, որը կվերացնի մկաններ և ոսկորների ցավերը, կբուժի սիրտը, մարսողական օրգանները, կամրապնդի իմունիտետը և կպաշտպանի օրգանիզմը հիվանդություններից

Դիտումներ 548
Բնական բաղադրատոմս, որը կվերացնի մկաններ և ոսկորների ցավերը, կբուժի սիրտը, մարսողական օրգանները, կամրապնդի իմունիտետը և կպաշտպանի օրգանիզմը հիվանդություններից

Այսօրվա արագընթաց, բարձր սթրեսային աշխարհում ավելի ու ավելի շատ մարդիկ դիմում են բնական լուծումների, որոնք նպաստում են առողջությանը՝ առանց սինթետիկ թմրանյութերի կողմնակի ազդեցությունների: Այս դարավոր դեղամիջոցների շարքում, որոնք հզոր վերադարձ են կատարում, քրքումի կաթն է՝ ոսկեգույն երանգով ըմպելիք, որը դարեր շարունակ սիրվել է ավանդական բժշկության համակարգերում, ինչպիսիք են Այուրվեդան և Ունանին: Հայտնի է նաև որպես «ոսկե կաթ», այս հանգստացնող ըմպելիքը համատեղում է հարուստ, հողային համեմունք քրքումը կաթի հարմարավետ ջերմության հետ՝ ստեղծելով սնուցող էլիքսիր, որը լի է մարմնի և մտքի համար օգտակար հատկություններով: Եկեք ավելի մանրամասն քննարկենք, թե ինչու է քրքումի կաթը դիմացել ժամանակի փորձությանը, ինչպես կարող է այն բարելավել ձեր ընդհանուր բարեկեցությունը և ինչպես կարող եք այս ոսկեգույն ըմպելիքը դարձնել ձեր առօրյայի մաս:

Բնական հակաբորբոքային և անձեռնմխելիության խթանիչ
Քրքումի բուժիչ ուժի հիմքում ընկած է կուրկումինը, որը հզոր միացություն է, որը հայտնի է իր հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտային հատկություններով: Բորբոքումը բազմաթիվ քրոնիկ հիվանդությունների՝ արթրիտից մինչև սրտի հիվանդությունների, հիմնական պատճառն է, և կուրկումինը օգնում է հանգստացնել այս ներքին կրակը:

Քրքումով կաթի կանոնավոր օգտագործումը կարող է օգնել նվազեցնել հոդերի ցավը, մեղմացնել մկանների ցավը և աջակցել իմունային համակարգի գործառույթին: Հատկապես մրսածության և գրիպի սեզոնին, այս ոսկեգույն ըմպելիքը գործում է որպես բնական վահան՝ ամրապնդելով ձեր մարմնի պաշտպանությունը և նպաստելով ավելի արագ վերականգնմանը։

 

 

Ջերմ գրկախառնություն ձեր մարսողական համակարգի համար
Քրքումը բնական մարսողական տոնիկ է: Այն խթանում է լեղու արտադրությունը՝ օգնելով մարմնին ավելի արդյունավետ մարսել ճարպերը, միաժամանակ մեղմացնելով փքվածության, անբավարար մարսողության և գազերի ախտանիշները: Կաթը, հատկապես տաքը, օգնում է հանգստացնել ստամոքսի լորձաթաղանթը և նպաստել աղիքների առողջությանը։

 


Ուտելուց հետո կամ քնելուց առաջ օգտագործելիս քրքումով կաթը կարող է թեթևացնել մարսողական անհարմարությունը և աջակցել հավասարակշռված միկրոբիոմին՝ մեղմորեն թեթևացնելով զգայուն մարսողական համակարգ կամ աղիքային բորբոքային հիվանդություններ ունեցողներին։

Հանգիստ քուն և հանգիստ միտք
Եթե անհանգստությունը, սթրեսը կամ անքնությունը ստիպում են ձեզ գիշերը անհանգիստ մնալ, քրքումով կաթը կարող է լինել ձեր նոր քնելու ծեսը: Կաթը բնականաբար պարունակում է տրիպտոֆան՝ ամինաթթու, որը խթանում է սերոտոնինը և մելատոնինը, որոնք պատասխանատու են տրամադրության և քնի կարգավորման համար: Մյուս կողմից, կուրկումինը օգնում է նվազեցնել կորտիզոլը (սթրեսի հորմոն)՝ նպաստելով թուլացման զգացողությանը։

Քնելուց առաջ տաք մի բաժակ քրքումով կաթ խմելը ավելին է, քան պարզապես հանգստացնող ավանդույթ. այն միտքը հանգստացնելու, մարմինը թուլացնելու և ավելի խորը, ավելի վերականգնողական քուն վայելելու նուրբ միջոց է։

Փայլուն մաշկ ներսից դեպի դուրս
Քրքումի հզոր հակաօքսիդանտները օգնում են պայքարել օքսիդատիվ սթրեսի դեմ և նվազեցնել բորբոքումը՝ ծերացման և մաշկի խնդիրների երկու հիմնական գործոններ։ Քրքումով կաթի կանոնավոր օգտագործումը կարող է օգնել մաքրել լյարդը, նվազեցնել պզուկները, հավասարեցնել մաշկի երանգը և ներսից խթանել առողջ փայլը։

Կաթի մաշկը սնուցող հատկությունների հետ միասին, այս ոսկեգույն էլիքսիրը դառնում է գեղեցկության տոնիկ, որը նպաստում է փայլուն մաշկին և մաքուր դեմքին։

Սրտի և ուղեղի առողջությունը մեկ բաժակում
Քրքումը խոստումնալից ազդեցություն է ունեցել սրտի առողջության վրա, ներառյալ արյան շրջանառության բարելավումը, խոլեստերինի մակարդակի իջեցումը և զարկերակներում անոթային վահանիկների կուտակման ռիսկի նվազեցումը։ Բայց դա դեռ ամենը չէ. վերջին ուսումնասիրությունները նաև ընդգծում են կուրկումինի ներուժը ուղեղի առողջությունը պաշտպանելու, հիշողությունը բարելավելու և հնարավոր է՝ ճանաչողական անկման ռիսկը նվազեցնելու գործում։

Սա քրքումի կաթը դարձնում է հզոր դաշնակից ոչ միայն մարմնի, այլև մտքի համար՝ բնական աջակցություն նրբագեղ ծերացման և կենսունակությունը պահպանելու համար։

Ինչպես պատրաստել քրքումի կաթ տանը
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի՝

 

1 բաժակ կաթ (կաթնամթերքի կամ բուսական)

1/2 թեյի գդալ քրքումի փոշի (կամ թարմ քերած քրքում)

Մի պտղունց սև պղպեղ (կուրկումինի կլանումը բարելավելու համար)

Ըստ ցանկության՝ դարչին, իմբիր, հիլ կամ մեղր՝ համի և օգտակար հատկությունների համար

Հրահանգներ՝

Կաթը լցրեք փոքր կաթսայի մեջ և ավելացրեք քրքումը, սև պղպեղը և ցանկացած համեմունք ըստ ցանկության։

Տաքացրեք միջին ջերմության վրա, մինչև այն սկսի եռալ, ապա նվազեցրեք ջերմությունը և լավ խառնեք։

Թողեք եռա 5-7 րոպե։

Հեռացրեք կրակից, թողեք մի փոքր սառչի և անհրաժեշտության դեպքում քամեք։

Մեղրով և վայելեք տաք վիճակում, ցանկալի է՝ քնելուց առաջ։

Զգուշացում
Չնայած քրքումով կաթը ընդհանուր առմամբ անվտանգ է, նրանք, ովքեր ունեն լեղապարկի խնդիրներ, արյունահոսության խանգարումներ կամ ընդունում են արյան նոսրացնող դեղամիջոցներ, պետք է խորհրդակցեն  մասնագետի հետ, նախքան իրենց սննդակարգում մեծ քանակությամբ քրքում ներառելը: Ինչպես բոլոր բնական դեղամիջոցները, չափավորությունն ու հավասարակշռությունը գլխավորն են։

Քրքումով կաթը պարզապես նորաձև առողջարար ըմպելիք չէ. այն բնության ոսկե նվեր է, որը հիմնված է դարավոր ավանդական իմաստության վրա և այժմ աջակցվում է ժամանակակից գիտության կողմից: Անկախ նրանից, թե դուք ցանկանում եք թեթևացնել ցավը, ամրապնդել անձեռնմխելիությունը, բարելավել մարսողությունը, թե պարզապես հանգստանալ օրվա վերջում, այս ոսկե էլիքսիրը առաջարկում է մխիթարական, բուժիչ գրկախառնություն յուրաքանչյուր կումում։

Արագ լուծումներով լի աշխարհում քրքումով կաթը մեզ հիշեցնում է, որ երկարատև առողջությունը հաճախ սկսվում է պարզ, գիտակցված ընտրություններից՝ ինչպես, օրինակ, մեկ տաք բաժակ միաժամանակ:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը