Բժիշկների շոկային հայտարարությունը. վարսակի անընդհատ օգտագործում

Դիտումներ 320
Բժիշկների շոկային հայտարարությունը. վարսակի անընդհատ օգտագործում

Վարսակն արդեն վաղուց իր տեղը գրավել է մեր սեղանների վրա: Ամբողջ աշխարհում այն հանդիսանում է սիրելի նախաճաշ շատ մարդկանց համար, որովհետև բոլորին հայտնի է վարսակի փաթիլների օգտակարության մասին: Այս շիլան պատում է ստամոքսի լորձաթաղանթը, նորմալացնում է նրա աշխատանքը:

Վարսակը խորհուրդ է տրվում նաև օգտագործել 15 օրերի ընթացքում քաշի նորմալացման համար:

Եվ այս ամենի հետ մեկտեղ՝ դրա օգնությամբ կարելի է նաև ազատվել փորկապությունից: Բայց ամեն ինչ այդքան հարթ չէ: Ինչո՞ւ չարժե հրապուրվել վարսակով



Միշտ ուտել վարսակ, առավել ևս՝ մեծ չափաբաժիններով, վնասակար է և նույնիսկ վտանգավոր առողջության համար:
Ամբողջ բանը նրանում է, որ վարսակը պարունակում է ֆիտինաթթու՝ նյութ, որը դանդաղեցնում է կալցիումի ներծծումը աղիներում, և դրա մասին ձեզ կպատմի յուրաքանչյուր գաստրոէնտերոլոգ: Բացի այդ, ֆիտինաթթուն դուրս է հանում նաև կալցիումը ոսկորներից, ուստի, առանց բժշկի հետ խորհրդակցելու՝ մի շտապեք սկսել վարսակային դիետա:

Վարսակի բաղադրության մեջ ֆիտինաթթվի առկայությունը չի խոսում այն մասին, որ պետք է ընդհանրապես հրաժարվել այդ մթերքից:

Բայց կա ժողովրդական իմաստնություն. ամեն ինչ չափի մեջ է լավ:
 

Նյութի աղբյուրը ՝ https://168.am/2017/04/04/776987.html

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը