Բիսկվիտը պատրաստելով այս բաղադրատոմսով, այն կստացվի բարձր, նուրբ և շատ փափուկ


Պատրաստման եղանակը
-
Հարել ձուն, շաքարավազը և վանիլինը: Շարունակելով հարելը՝ դանդաղ ավելացնել բուսայուղը և լիմոնադը: Մաս-մաս ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, հետո հարել զանգվածը ևս մեկ անգամ:
-
Լցնել խմորը մուլտի-ջեռոցի կաղապարի մեջ և թխման ժամանակը դնել 65 րոպեի վրա: Ազդանշանից հետո ավելացնել ևս 65 րոպե: Թխելուց հետո անջատել տաքությունը և թողնել ևս 20 րոպե: Թողնել մինչև լրիվ սառչի:
-
Բիսկվիթը ստացվում է բարձր և փափուկ, ինչպես նաև ունենում է կիտրոնի նուրբ բույր:
