Բաղադրատոմս, թե ինչպես օգտագործել սմբուկը որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար:

Դիտումներ 884

Բաղադրատոմս, թե ինչպես օգտագործել սմբուկը որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար:

Սմբուկը կարող է շատ արդյունավետ լինել, երբ այս ձևով օգտագործվի:

Արդյունքում, այն ի վիճակի է նվազեցնել որովայնի ճարպը շնորհիվ իր բարձր մանրաթելերի պարունակության և միզամուղ հատկությունների, որոնք նրան դաշնակից են դարձնում կալորիաների ընդունումը նվազեցնելու հարցում:

Սմբուկի մեղմ դառը համի համար պատասխանատու միացությունների հատկությունները հայտնի են դրանց մաքրող ազդեցությամբ: Այն նաև խթանում է լյարդի ճիշտ աշխատանքը և հեշտացնում լեղապարկի աշխատանքը՝ նպաստելով ճարպերի յուրացմանը։

Սմբուկի օգուտները որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար

Մենք ձեզ ենք ներկայացնում ամենաարդյունավետ բնական բաղադրատոմսերից մեկը, որն արժե օգտագործել որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար:

Այն պարունակում է շատ ջուր, ուստի այն ունի շատ քիչ կալորիաներ և հիանալի միզամուղ է: Այն հակաօքսիդանտ է և կանխարգելում է քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների որոշ տեսակներ: Արդյունքում այն ​​նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը, օգնում է կանխարգելել աթերոսկլերոզը և ակտիվացնում է արյան շրջանառությունը։

Հակաօքսիդանտի աղբյուր
Վերջերս գիտնականները հայտնաբերել են սմբուկի մեջ քլորոգենաթթվի բարձր մակարդակ, որը հզոր հակաօքսիդանտ է, որն արտադրվում է բույսերի հյուսվածքներում՝ վարակներից պաշտպանվելու համար: Այս բույսի մաշկի մեջ հայտնաբերվել են ֆլավոնոիդներ, պիգմենտներ, որոնք տալիս են դրա մանուշակագույն գույնը և հակաօքսիդանտ հատկություններ: Այս ֆլավոնոիդներն օգնում են իջեցնել խոլեստերինի մակարդակը՝ կարգավորելով ձեր նյութափոխանակությունը և մեծացնելով արտազատումը:

Վերացնում է փորկապությունը
Եվ նաև բջջանյութի բարձր պարունակության շնորհիվ արդյունավետ է փորկապության դեմ։ Որն է որովայնի խոռոչում ճարպի կուտակման ամենատարածված պատճառներից մեկը։ Սմբուկ ուտելը կստիպի աղիներն ավելի լավ աշխատել և, հետևաբար, կազատվի փքվածությունից, ինչի արդյունքում որովայնն ու գոտկատեղը կփոքրանան:



Ահա այս բաղադրատոմսի որոշ առավելություններ.

Խթանում է շրջանառությունը
Նորմալացնում է խոլեստերինի հավասարակշռությունը, արդյունքում՝ կանխում է աթերոսկլերոզը:
Ունի հակաբակտերիալ հատկություն :
Օգնում է վերացնել որովայնի ճարպը:
Այն արգելակում է ստամոքսի քաղցկեղի բջիջների աճը իր վիտամին E-ի շնորհիվ (գերազանց հակաօքսիդանտներ) :
Օգնում է վերահսկել շաքարախտը :
Օգնում է մարսողությանը:

Ինչպես պատրաստել սմբուկի ջուր

Մեզ անհրաժեշտ կլինի.

Մաքուր ջուր մոտ 2,5-2,7 լիտր
1 սմբուկի
ապակե տարա կափարիչով
Կիտրոնի հյութ

Դրա համար պետք է միջին չափի սմբուկը լվանալ և կեղևահանել։ Այնուհետև կտրեք այն փոքր կտորներով: Դրեք այն ապակե տարայի մեջ և ավելացրեք ջուր։ Թողնել թրմվի ամբողջ գիշեր։ Հաջորդ օրը ավելացնում ենք կես կիտրոնի հյութը՝ համը բարձրացնելու համար։ Եվ նաև ավելացրեք մի քանի լրացուցիչ հատկություններ մեր գործիքին:

Այս ըմպելիքը պետք է ընդունել յուրաքանչյուր հիմնական սնունդից կես ժամ առաջ։ Պետք է խմել մեկ շաբաթվա ընթացքում, որպեսզի սկսեք նկատել դրա ազդեցությունը։ Արդյունքում, որքան երկար ենք այն օգտագործում, այնքան այն մաքրում է մեր օրգանիզմը։ Ուստի նպատակահարմար է կրկնել դասընթացը ամիսը մեկ անգամ։

Այս շաբաթվա ընթացքում կարող եք նիհարել մոտ 2 կգ։ Չնայած այս ցուցանիշը հարաբերական է, քանի որ յուրաքանչյուր նյութափոխանակությունը տարբեր է և տարբեր կերպ է արձագանքում:



Ամենաընթերցվածը